-
Sarnia rodzina
Witajcie,
Oto zakochana para :wink:.
Takie zwięrzątka udało mi się trafić podczas dzisiejszego polowania. To była taka sobie brykająca, dzika i wolna rodzina. Jeżeli fotografia się spodoba to wystawię jeszcze inne fotki tego stadka. Cieszę się, że udało mi się zbliżyc do nich na taką odległość. Uwierzcie mi że nie było to łatwe bo zwięrzęta wypasały się otwartym, nieosłoniętym polu po kurydzy.
Oczywiście to E-1 + 40-150.
Jak zwyklę bardzo proszę o komentaże.
1.
-
bardzo mi sie podoba! kadr ciekawy - duzo wolnej przestrzeni po lewej (w kierunku ktorym podazaja zwierzeta), moze troche za duzo gory (ja ciachnalbym toz nad drzewami (tymi po prawej)).
pozdrawiam i czekam na nastepne okazy :-)
/EDIT no i gratulacje dobrego/bliskiego podchodzenia
-
Bardzo piękny kadr. I źwierzątka patrzą w obiektyw jak na zawołanie. Podoba mi się ta fota i chętnie zobaczę inne z tej sesji.
-
nurek,
piekne zdjecie. Podejrzewam, ze Ty rownie byles skoncentrowany i czujny jak ta " malzenska para". Wspaniale, z zazdroscia patrzy sie na Twoja w tym miejscu obecnosc.
Pozdrawiam,
excel
-
a czy po ustrzeleniu ich aparatami poszły pod śrut czy je oszczedziles???
-
Bardzo ładne zdjęcie. Świetny pejzaż z sarnami. Z przyjemnośćią obejrzę inne zdjęcia z tej serii.
-
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wszyskie komentarze.
Patrząc przez wizjer E1 pomyślałem sobie nib o tym co piszesz. W życiu nie zamieniłbym objektywu na lunetę przypiętą do strzelby a co gorsze pociągnął za spust.
Mam nadzieje, że te dwie fotki również przypadną Wam do gustu?
2.
3.
Jako iż za sarnami czołgałem się 1,5h przez pole troszkę zdjęć jeszcze mam.
Jak coś przyzwoitego mi się jeszcze rzuci w oczy to chętnie się podzielę.
-
Fota nr 2 trochę krzywa (chyba ostatnio mam obsesję na tym punkcie). Ale można je wyprostować bez szkody dla kadru. Na trzecim fajnie bryka towarzystwo. Ogólnie foty b. OK.
-
Znalazłem jeszcze coś takiego.
4.
-
3 jest bezbłędna. Niesamowity balet :lol: