-
Kolejne gadzety klubowe
Dzieki jednemu z sklepow online jest mozliwosc tworzenia gadzetow klubowych. Na chwile obecna przyszlt mi do glowy takie wzory:
Koszulki: duzy napis na przodzie, maly napis na przodzie oraz maly napis na przodzie i duzy na plecach
Oraz torba i przypinka.
Kolejno beda te same wzory lecz koszulka niebieska a napisy biale.
Jakie inne wzory byscie widzieli na koszulkach?
Mysle o uzytkownikach E-system: zdjecie calej rodziny e-system i maly napis "e-system"
Macie jakies inne propozycje?
Niestety te gadzety sa drogie :( Bo nie kupujemy odpowiedniej ilosci sztuk a otwieramy tzw. butik online
Ceny koszulek ksztaltuja sie a granicach 30-50zl w zaleznosci od wzoru jak i jakosci koszulki.
Czekam z checia na wasze komenatarze i uwagi
-
Bardzo ciakawie może się prezentować ta koszulka z małym logo z przodu i dużym z tyłu.
Co do E-system to też ciekawe. Póxniej może coś narysuje.
Ceny nie takie duże.Raczej normalne jak za dobrej jakości koszulke.
-
Napis Olympus jest OK, ale kupiłbym chętnie koszulkę z napisem FourThirds z logo... Może być dla odmiany czarna... A jakby jeszcze dla żony taki polar... :roll:
-
Pomysł wg. mnie godny przemyślenia.
Osobiście preferuje "skromną elegancję". Na pewno wolałbym kuszulkie z małym niż z dużym nadrukiem. Więc może jakieś ładne polo z np delikatnym logiem (najlepiej haft) E-System, Olympus, 4/3 lub coś takiego?
Uważam, że lapiej niech coś będzie troszkę droższe a porządne.
To tak na teraz przyszło mi do głowy. Pewnie tyle ile użytkowników naszego forum tyle pomysłów i gustów :roll:
Mniejmy nadzieje że wspólnie do czegoś dojdziemy :wink:
-
A ja bym bardzo chciał mieć czapeczke taką z daszkiem na lato. I solidną a nie jakiś badziew.
-
Ja chcę slipy z takim logo ;)
-
logo
Ha - pomysł klasa, jestem całkowicie za i ustawiam się w kolejce po koszulki :D
-
Ja popieram pomysł na polo lub zwykły t-shirt ze skromnym napisem olympusclub albo Olympus ale najlepiej bez tła.
-
Ja bym proponował np:
- czarny T-shirt / polo z szarym haftem E-System lub samym 4cm charakterystycznym "E"
- t-shirt w kolorze tego słynnego ręcznika ze strony z małym "olympus club" z przodu
- t-shirt niebieski z dużym białym (a możesz szarym ?) logiem 4/3 z tyłu - beż żadnych napisów!
- a jak szaleć to szalec - niech będzie kilka wersji t-shirta z dużym zdjęciem z tyłu a na nim obiektywy E-Systemu + body E-1/300/500
A tak swoją drogą chętnie bym powietał tak jak Boskib_ dobrej jakości "bejsbolówkę" - np w kolorze jasno szarym z ciut ciemniejszym haftowanym "E"
I też jestem za nieco droższymi materiałami (dobra bawełna zamiast kiepskiej czy nawet poliestru) za nieco większą sumę - skoro mamy przyjemność mieć takie dobre aparaty, to czemu się męczyć w kiepskich ubraniach ? ;-))
Pozdrawiam,
Robert[/b]
-
Jak koszulka to małe logo z przodu duże z tyłu.Widziałbym również czapeczkę z logo klubu.