Re: W czym nosicie swoje E-1
Cytat:
Zamieszczone przez gregvip
Mam MikroTrekkera. Naprawdę solidny plecak, ale... musiałem ostro kombinować, żeby upchnąć tam E-1 z 14-54, 40-150, obie osłony i Fl-36. Udało się ale na styk ... Jeśli dokupię 50/2 to mi nie wejdzie, albo osłonę będę musiał wywalić. Jeśli zaś stałby się jakiś cud i 40-150 zamieniłby mi się w 50-200 to on się poprostu nie zmieści :( W sumie okazało sie prawdą to co mówią: kupuj na zapas!
Gdański fotograf Sławomir Fiebig, którego BTW diaporama była wyświetlana podczas koncertu J.M Jarre'a w Gdańsku, kupił torbę na dość duży zapas. Mieści się tam kilka body OM, kilka obiektywów, lampa, filmy i (jak sam mówi) przedewszystkim.... kanapki i termos! :D To jest człowiek z kilkudziesięcioletnim, zawodowym doświadczeniem więc warto posłuchać tego co ma do powiedzenia :)
Re: W czym nosicie swoje E-1
Cytat:
Zamieszczone przez P
Cytat:
Zamieszczone przez gregvip
Mam MikroTrekkera. Naprawdę solidny plecak, ale... musiałem ostro kombinować, żeby upchnąć tam E-1 z 14-54, 40-150, obie osłony i Fl-36. Udało się ale na styk ... Jeśli dokupię 50/2 to mi nie wejdzie, albo osłonę będę musiał wywalić. Jeśli zaś stałby się jakiś cud i 40-150 zamieniłby mi się w 50-200 to on się poprostu nie zmieści :( W sumie okazało sie prawdą to co mówią: kupuj na zapas!
Zgadzam się !!
Może z tymi kanapkami i termosem to troszę przesada. Jakoś wolałbym trzymać swoje maleństwo z dala od masła i kawy, to rzecz gustu. Taki "sprzęt" też musi być ale ja noszę go osobno :-).
Ogólnie uważam, że takim maniakom jak my sprzętu będzie raczej przybywać niż ubywać tak wię lepjek kupić coś na wyrost (ale co za dużo to niezdrowo czyt. niewygodnie). No bo po co płacić za coś dwa razy.
Sam już popełniłem taki bład więc teraz ostrzegam :twisted: !!!!
Pozdrawiam i życzę słusznego wyboru.
Jak już go dokonasz to powiedz co kupiłeś (łaś) :)