lato i wreszcie troche słońca na lubelszczyźnie :wink:
Wersja do druku
lato i wreszcie troche słońca na lubelszczyźnie :wink:
troche Cie na plfoto za nie pojechali... no nie chce wydawac niepochlebnych opinii ale zgadzam sie z nimi...
Przedewszystkim te okulary :wink:
powtorze moje zdanie.....zona bardzo ładna :wink: aczkolwiek sama fotka raczej przeciętna
No właśnie. Są nieraz takie zdjęcia o którym nie wiadomo co powiedzieć. Myślę, że to zbyt osobista fotka, by poddawać ja ocenie "warsztatowej". Po prostu. Do albumu i oglądac po latach. Tyle mogę powiedzieć.
Dziewczyn abardzo ładna, już gdzieś wcześniej pokazywałeś. Okulary proponuję wyrzucić. :)
A propos, twoje zdjęcie w avatarku jest takie, że dawałem się pomiędzy 13 a 15 lat. Zaskoczyłeś mnie żoną :) Mnie dają 40:(
sabastian zgadzam sie myslalem ze rafrog ma z 19 lat maxymalnie :roll: :roll:
ja mam 25 lat żona 23 :D
Staram sie nie oceniac takich zdjęc. Wiem, ze pomimo ze krytyka dotyczy fotki a nie osoby to moze byc przyjmowana w przykry sposob bo ta fotka jest nierozerwalnie związana z kims dla nas waznym :) Napisałem to tytułem usprawiedliwienia bo lubię podziwiac i kommentowac Twoje fotki :)
Zatrzymana jakas radosna chwila przynajmniej dla fotografowanej osoby bo to raczej naturalny nie pozowany usmiech. Ale zgadzam sie z opiniami nademna Pamiatka do albumu trudno tu o jakąs inna ocene.
Kochani rzeczywiście fotka jest albumowa. Chyba zbyt pochopnie ją opublikowałem. Dzięki za wyrozumiałość. Chciałbym mieć w swoich zbiorach jakieś ambitne :wink: zdjęcia żony, adltego nie ustaję w zmaganiach i zamieszczam kolejne 4 fotki. Bardzo proszę o uwagi i fachowe porady. Mam nadzieję, że coraz kolejne fotki beda zawierały coś ciekawego pod wzgledem technicznym.
1.
2.
3.
4.