pozwolę sobie tutaj zaprezentowac parę ubiegłorocznych fotek nawiązujących do "macrotulipanka" Guardianki :)
Bardzo podoba mi sie ten "inny" świat kolorów.
Zapraszam do komentowania!
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
Pzdr.
Wersja do druku
pozwolę sobie tutaj zaprezentowac parę ubiegłorocznych fotek nawiązujących do "macrotulipanka" Guardianki :)
Bardzo podoba mi sie ten "inny" świat kolorów.
Zapraszam do komentowania!
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
Pzdr.
Wow! Jestem pod wrażeniem :D. Bdb macra :). Szczególnie podobają mi sie 5 i 9 a najbardziej chyba 3, bo kiedyś robiłam podobne :). A swoją drogą, ale dużo kwiatków nakupiłeś :)
dzięki :) na szczescie to kwiatki same w ogródku wyrosły ;) no i tu była główna trudnosc - jednak nawet minimalne podmuchy wiatru przeszkadzały...
w moim ostatnim zdjęciu było to samo :). Ale ci dobrze, że masz ten ogródek :). Tylko pozazdroscic swoja drogą :)Cytat:
Zamieszczone przez qwerty
w moim odczuciu rowniez 5 i 9 wygrywaja, a zadecydowala o tym kolorystyka fotek. pozdrawiam
jak dla mnie troche za duzo.. zdecydowanie 9 jest IMHO the best :-)
pozdro
Ale kolorow :) ale troche monotonne sa te identyczne kadry :wink:
W 1 i 2 preciki sa niestety poza GO
3 - czyste, najlepsze
5 - przepalony precik
tak, macie rację, duzo tego i takie... mało urozmaicone - nie kazdy musi sie zachwycac samą grą kolorow/odcieni :) dlatego zresztą rzadko daję tu i gdziekolwiek kwiaty fragmentarycznie.
Przepalenia czasem są nie do uniknięcia ale nie chciałem poprawiac programem natury :)
Jedno mnie zaskoczyło... ze wnętrze niektórych kielichów takie sterylne było... zero pyłku... widac owady tez maja swoje preferencje ;)
Dziękuję i pozdrawiam!
4 i 5 jak dla mnie najbardziej przypadly do gustu
Jak dla mnie najlepsze 3! Najczystsza forma ;)
Potem 5 i 7-9
Pozdrawiam :)