Jako że będzie to mój pierwszy post w tym dziale dlatego najważniejszy dla mnie będzie obiektywizm :wink:. Zapodam tutaj fotki trochę szkoda że nie miałem podczas zdjęć polara i osłony przeciwsłonecznej.
1)
2)
3)
4)
5)
6)
Wersja do druku
Jako że będzie to mój pierwszy post w tym dziale dlatego najważniejszy dla mnie będzie obiektywizm :wink:. Zapodam tutaj fotki trochę szkoda że nie miałem podczas zdjęć polara i osłony przeciwsłonecznej.
1)
2)
3)
4)
5)
6)
Jak dla mnie proste zdjęcie "krzaka" Faktycznie brakuje tu filtra CPL, jest według mnie za mało nieba 3/4 no i ustaw linie horyzontu równolegle
3 jest dość fajna, widac dynamikę, ale mozna by ciaśniej skadrować:wink:
Land Rover z UK ? :) a krzaki raczej malo ciekawe. Jeszcze troche piachu zostalo na pustyni.
Błędowska to doskonały plener. Podobają mi się te zdjęcia.
Moim zdaniem fotki mało ambitne, krzaki nie są zbyt ciekawym obiektem. Do tego horyzont sie wali.
Na osłode powiem że 3 całkiem sympatyczna :)
No właśnie o to mi chodziło z tym horyzontem. Nie wiedziałem jak to napisać (nowy jestem nie??!!) wybaczcie. Drugą sprawą jest to że niestety otworzyło mi się tylko pierwsze zdjęcie a reszty nie widziałem i oceniłem tylko te jedno. Teraz widzę że reszta jest nawet taka sobie. Podoba mi się to zdjęcie z "Landkiem"