Witam! Chciałbym podzielić się z Wami moimi zdjęciami i przez Wasze konstruktywne opinie móc w przyszłości stać się lepszym :)
Oto pierwszy set, z mojej niedawnej wyprawy po pomorzu:
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
Witam! Chciałbym podzielić się z Wami moimi zdjęciami i przez Wasze konstruktywne opinie móc w przyszłości stać się lepszym :)
Oto pierwszy set, z mojej niedawnej wyprawy po pomorzu:
1.
2.
3.
4.
5.
Dwa ostatnie podobają mi sie.
Mnie z kolei trzy pierwsze, szczególnie 2 :). Panorama ładnie sklejona. W jakim programie?
heh, czyli ogólnie nie jest na razie źle:)
a do panoram używam dwóch programów głównie: fotoxx i Hugin
Oglądnąłem z przyjemnością. Foty ładnie techniczne, bardzo przyjemne dla oka a przede wszystkim motywy ciekawe, zapowiada się dobry wątek. Piękne kolory. Do pełni szczęścia brakuje mi dwóch słów opisu, chociażby wspomnienia nazwy miejscowości, resztę sobie wygooglam...
Zdjęcia pochodzą z organizowanych przeze mnie wypraw rowerowych po pomorzu. Jeździmy i zwiedzamy ciekawe, historyczne miejca, nie dając im przez to uciec w zapomnienie:)
a teraz coś z zupełnie innej beczki, czyli ulubiony temat każdego początkującego-makro:)
6.
7.
8.
Ostatnia seria naprawdę udana ;) Taki powiew świezości ;)
Pierwsze dwa zdjęcia przedstawiają piękną polską niegospodarność - wielokrotnie podpalane i na w pół rozebrane zakłady mięsne. A ostatnia fotka przedstawia Sylwię. Liczę na cenne uwagi :)
9.
10.
11.
10 wyszło ciekawie, fajna panoramka :)
pozdrawiam
coś mało osób chce skomentować - szkoda:)
to na pobudzenie kolejna fotka - mimo, że końcówka jarmarku w Gdańsku, to można coś ciekawego oprócz oscypków i podskakujących myszek miki zobaczyć:
12.