-
5 załącznik(ów)
mads - pierwsze zdjęcia
Witam,
swoją pierwszą lustrzankę tj. E-510 kupiłem w połowie maja 09, po trzech miesiącach fotografowania postanowiłem ujawnić prace by zasięgnąć waszej opinii. Nic tak nie uczy jak krytyka ze strony profesjonalistów.
Zdjęcia cykam kitowym szkłem 14-42mm, dosłownie trzy dni temu nabyłem ZD 35m więc pokazane tutaj makro to moje pierwsze kroki w tym temacie. :)
Oto zdjęcia 1 -5:
-
Do pokazania naprawdę wystarczą zdjęcia o dłuższym boku 800pxb:wink:
-
Ok, poprawione. Chyba. ;)
-
trojka bardzo cieszy moje oko :)
czworka ciekawa, ale w ostatnim kolorki polecialy w blekit. za to niezla, prosta kompozycja.
witam na forum i dziekuje za calkiem niezle zdjecia w pierwszym poscie :)
pzdr
-
Ładny początek i powitanie nas ciekawymi zdjęciami. Dokładając fakt, że masz lustereczko od połowy maja to rzeczywiście nieźle Ci idzie i zaczynam w fusach widziec świetlaną przyszłość.
-
Witaj,
Podobają mi się Twoje zdjęcia: najbardziej 3, potem 4 (ciekawy temat) i 5 (przyjemny dla oka krajobraz).
Pozdrawiam
-
Niezłe, przemyślane kadry. Na 1 widział bym większą GO. A ostatnie na tapetę Windowsa:grin:.
Pozdrawiam
-
Nieźle jak na początki. Co do zdjęcia nr. 3: nie moje klimaty, ale fajnie wyszło. Fajnie patrzysz na świat, tzn... ciekawe rzeczy znajdujesz i dobrze je pokazujesz. Oby tak dalej! :)
-
Bardzo fajne te twoje foteczki. Mi szczególnie przypadła do gustu 5 i 4:)
-
To dopiszę się i ja do listy osób, którym Twoje zdjęcia przypadły do gustu. Czekam na więcej. :)
Pozdrawiam