Hello, juz wrocilem do Polski. Brr jak tu zimno :roll:
Narazie probuje wrocic do rzeczywistosci, dlatego tez zapodaje wyłącznie jedno foto.
Wersja do druku
Hello, juz wrocilem do Polski. Brr jak tu zimno :roll:
Narazie probuje wrocic do rzeczywistosci, dlatego tez zapodaje wyłącznie jedno foto.
Zdjecie bylo robione z filtrem Polaryzacyjnym? (zdaje sie ze tak on sie nazywa), fajny efekt wody...
Niet, zadnych filtrów :-) Efekt wody...zadnych efektów w PS. Po prostu morze adriatyckie :D Musielismy kompac sie w klapkach, bowiem na dnie zyja sobie takie bezmozgowce...jeżowce.Cytat:
Zamieszczone przez Jonc
:D No ladnie ladnie.. Jedni sie bycza, a inni musza harowac.. :wink:
Witam Kondi, wrzuc zdjecia jak najszybciej do galerii,poogladamy chetnie :) Aparacik dobrze sie spisal?
pzdr
W.
No to widze ze w ladnych stronach byles na tym urlopie :) Czekam na jakas galerie.... - a moze znowu zrobisz prezentacje ? :) - POZDRAWIAM
Witam :-)Cytat:
Zamieszczone przez WojTech
Nic sie nie martw ;) ja rowniez harowalem sporo, by sobie pozwolic na wakacje, na dodatek "last-minute". Samo zycie, a urlop w pracy trzeba wykorzystac. Raz sie zyje :-) Od poniedzialku znow do pracy i znow odkladanie dlugotrwałe na wakacje na kolejnej wyspie ;-)
Aparacik spisał sie okey, tylko przyznam...:-( ze 99% fotek robiłem w Auto, bowiem albo czasu brakło, albo nie miałem jak statywu postawic (plaze skaliste), albo bałem sie ze jeszcze nie "moj czas" na manuala :-/ Dodatkowo 95% fotek leciało w 1024x768 coby jak najwiecej fotek porobić. Galeria powoli wstaje i mysle ze do srody bedzie gotowa :-) Niestety nie mam sie czym pochwalic jesli o jakosc fotek chodzi, bowiem bo obrobce 1024x768 nie wiele dobrych pixeli pozostało ;-) ale ogolnie zdjecia sie mnie podobaja, mam nadzieje, ze i Wam przypadną do gustu, jak nie technicznie, to moze w jakis sposob opowiedzą o wyspie, na ktorej spedzałem wakacje. Byc moze pomoga w decyzji o kolejnych Waszych wakacjach :-)
Już jest gotowa ;-) Niestety spore straty na jakosci zdjec, bowiem chciałem zeby byla jak najmniejsza...a wyszło po totalnej obrobce 50mb, w tym 240 zdjęć :-) Czas ogladania ok. 20 minut. Muza - polaczenie chill-outu z soft rockiem + cos jeszcze. Wkrotce zapodam namiary do aplikacji, tylko wrzuce ją na serwerek, a jeszcze wczesniej chcialbym zrobic na swojej stronie konkursik...dotyczacy tych wakacji :-)Cytat:
Zamieszczone przez GoSciU
Ja tyż kce z muyczną jak zawsze prezentacją :) a foto u góry zajebiste !!! Kąpałeś się w krysztale?
Bedzie bedzie :-) Przejrzystosc wody siegała 50m, choc ja schodziłem wyłacznie na góra 3m, bowiem głowe cisnienie deko rozsadzało ;-) Poza tym, pływanie z kolorowymi rybkami bylo znakomite. Plynie stado wokoł Ciebie, a sprobuj złapac choc jedna rybke...cyk myk i juz zadnej nie ma. Speed i zwrotnosc nieziemska :-)Cytat:
Zamieszczone przez MichelCat
To moze kilka fotek z wyspy poranno-wieczornych...