Zaczłąem coś robic we wrześniu 2008, od Fuji S9600, potem E-520, teraz E-3. Pierwszy raz postanowiłem coś puścic w świat ;) Miejcie odrobinę litości.
Wersja do druku
Zaczłąem coś robic we wrześniu 2008, od Fuji S9600, potem E-520, teraz E-3. Pierwszy raz postanowiłem coś puścic w świat ;) Miejcie odrobinę litości.
Delikatnie podkręc kontrast, albo pobaw się krzywymi.
Gratulejszyn !
Za światową premierę. ;) :)
@grizz dobrze napisał,dodałbym jeszcze - popraw kadrowanie.Ciut. ;)
Z Bytomia ? Czekam więc na Bytom.Miasto - kopalnia motywów i nie mówię tylko o centrum,np.taki Bobrek - perełka.Trzeba tylko znac się z miejscowymi. :)
W pierwszym jest ostry czubek głowy, a nie oko. :wink:
fajne zdjęcia
A co powiesz o takiej zabawie?
Mirek dobrze prawi.
Ciekawie sie zapowiada. Bede wpadał
Warto domykać tego tele nieco, to się głębia zrobi większa, a i oko i czupryna będą ostre. Ale całkiem sympatyczne zdjęcia - nie czuje się, że to zwierzęta zniewolone.
no to po kolei :)
- grizz - wrzuciłem surowe nieobrabiane JPGi, na razie mam taką ideę żeby zdjęcia wychodziły jakoś tak same ;), nie obrabiam - no chyba że trzeba wyprostowac lub lekko skadrowac, uwentualnie usunąc redeye
- Mysikroliku gratuluję oka, ja na swoim 22" LCD tego nie dostrzegłem :(
- salvadhor - generalnie tutaj akurat chodziło o zabawę w "dużą dziurę" ;) chciałem wybadac szkło i nowe body, zwykle staram sie panowac nad GO, a czy mi wychodzi to już inna bajka
a co do kadrowania to moja pienta achillesowa ;), i tak jest lepie, nie muszę 30% zdjęc z sesji prostowac :)
dziękuję wszystkim serdecznie za uwagi