Witam!!! Jestem początkującym, prosiłbym o ocenę zdjęć i oczywiście o rady, będę zamieszczał różne zdjęcia co jakiś czas. Pozdrawiam!!!
Wersja do druku
Witam!!! Jestem początkującym, prosiłbym o ocenę zdjęć i oczywiście o rady, będę zamieszczał różne zdjęcia co jakiś czas. Pozdrawiam!!!
Witaj. Czekamy na zdjęcia jak już stwierdzisz, że chcesz je pokazać ;-)
I jeszcze dwa HDR :)
1 > Standardowe zdjęcie psa
2 > Kwiatek wyszedł dobrze... Jednak wybrałbym pion i więcej łodygi...
3 > Jak dla mnie za archaiczne...
4 > Bez torby było by dobrze
Ogólnie może być. Ostatnie najlepsze - te czarno - białe. Pozdrawiam.
Z pierwszej serii na plus wyróżnia się nr 3. Bardzo klimatyczna fotka, szkoda, że wcześniej w alternatywnej przeczytałem z czego jest "krew" zrobiona. Gdy zobaczyłem miniaturkę, to myślałem, że to efekt przedświątecznego spotkania noża z karpiem :twisted:
Pies mimo ciekawej, smutnej, miny odstaje trochę jakościowo od reszty. Nie wiem czy to wina wysokiego ISO, czy też cropowania, ale szumu jest trochę za dużo.
Z HDR-ów z kolei bardziej podoba mi się sterówka. Trochę szkoda minimalnie uciętego dołu koła sterowego, ale poza tym jest super. HDR pomimo, że dość dyskretny ładnie podkreśla wiekowość osprzętu, uwypukla odpryskującą farbę i tym podobne szczegóły.
Pozdrawiam
x.
Fajnie kombinujesz.
Fotka z barszczykiem i HDR są bardzo dobre :)
W HDRku mały bałagan, ale jest OK.
Od niedawna jestem posiadaczem Jupitera 135, no i przedstawiam jedną fotkę którą udało mi się nim wykonać :) Nie robiłem nigdy dobrych portretów, proszę o krytykę.
ujęcie fajne, miniaturka się ciekawie prezentuje : )
ale po powiększeniu gorzej... chyba z ostrością nie trafileś...
No niestety :) nie trafiłem