niech ktos zapodda linka najlepiej zdjecia portretowego z e520 z ustawieniem ostrosci na najwyzszy:grin:
Wersja do druku
niech ktos zapodda linka najlepiej zdjecia portretowego z e520 z ustawieniem ostrosci na najwyzszy:grin:
Dajcie człowiekowi żyć.
Coś z aparatem jest nie tak? Co to znaczy "ustawienie ostrości na najwyższy"?
Ps. Rzeczywiście mógłbyś napisać tytuł wątku tak by można był od razu zorientować w czym rzecz albo po prostu znaleźć w przyszłości jeśli okaże się wartościowy.
w olkach jest cos takiego,opcja w menu gdzie sie ustawia sile wyostrzenia.owszem slowa prosze nie uzylem i przepraszam za to
poprostu wydaje mi sie,ze 410 robila ostrzejsze zdjecia i tyle i chcialem sie dowiedziec czy w 520 tez tak mozna
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
podbic w menu wartosc wyostrzenia
Przywracam, kolego. Byłeś miły, a my niemili. Przepraszamy. Na przyszłość staraj się tytułować wątki poprawnie. I bez błędów ortograficznych, bo będzie kęsim.
Pozdrowienia.
giekon, wyostrzane są tylko jpegi. Jak poznasz, czym jest raw, to przestaniesz ich używać. A zatem poziom wyostrzania w puszce przestanie Cię interesować. Nie zaprzątaj sobie tym głowy.
i o to tylko mi chodzilo,nie trzeba kasac odrazu.dzieki za odpowiedz:):)
To nie mi powinieneś to napisać, ale giekon. Ktoś zadaje pytanie, mam akurat chwile, więc próbuje dociec w czym rzecz.
Na marginesie. Co chwile wchodzi ktoś nowy. Zadaje pytanie, a później obserwuje sobie jak go powoli każdy dobija. Wiem, że trzeba robić porządek, ale nie trzeba odstraszać na dzień dobry każdego kto niewłaściwie zadał pytanie. W tym kraju, w szkołach, nie ma przedmiotu pt. "kultura dyskusji". Wszyscy nowi na dzień dobry (po rejestracji) powinni dostawać mailem krótki tekst, że zanim zadadzą pytanie na forum niech użyją wyszukiwarki forumowej lub dobrze się zastanowią o co chcą zapytać, a następnie opiszą problem i ułożą pytanie tak by było zrozumiałe. I to wszystko pogrubioną czcionką.