1.
2.
3.
Wersja do druku
Ten konik polny jakby za rózowy jakiś...
Pierwsze zdjęcie milutkie :)) Drugie - szkoda, że nie skupiłes się na tym zwierzaku, co się tak malowniczo tarzana ziemi. Ja bym z tego zrobiła dwa zdjęcia - jedno z tymi konikami na drugim planie, drugie z tym tarzającym się w roli głównej.
Niemniej jednak - to tylko moje skromne zdanie ;))
Pierwsze zdjęcie bardzo ładne. Mam wrażenie, że na drugim zdjęciu nie wiadomo na czym skupić uwagę, czy na tych koniach w tle, czy na tym na bliższym planie. Co do zdjęcia trzeciego, to zdecydowanie pozbył bym się lewej strony i trochę dołu, żeby konik polny nie był tak centralnie.
Pozdrawiam
Ten konik polny to jakis strasznie roznowy :D Jeszcze takiego nie widzialem. Co do konikow normalnych to bardziej mi sie podoba 1 zdjecie. Z drugiego zrobilbym 2 tak jak poprzednicy, gdyz nie wiadomo na co patrzec... pozdrawiam
@Bulva pozwolilem sobie na szybko poprawic Twoja druga fotke. Niestety z kadrem nic sie nie da zrobic (tzn nie da sie przesunac kadru nizej).
Jezeli masz cos przeciwko wstawieniu tu Twojego zdjecia daj znac to je usune.
Ja tam sie nie znam, ale wydaje mi sie, ze w tym wypadku oryginal nie jest zly. Bo ta poprawka wyodrebnia tego konia z pierwszego planu, gdy kadr jest skonstruowany wyraznie w celu pokazania wszystkich trzech koni.I jakos po poprawce wydaje sie nienaturalnie, cokolwiek mialoby to znaczyc :]
Jasne, że nic nie mam :D , a kadru w dół niestety przesunąć się nie dało (też chciałem- stąd nawet niestandardowy format zdjęcia), gdyż w kadr właziło obrzydliwe wielkie wiadro z brudną wodą. A umiejętności w temacie retuszu (czyt. skasowanie wiadra) jeszcze nie posiadłem.
Dzięki za opinie i pozdrawiam.
A umiejetnosci w temacie przestawienia wiadra w bok? :D
he,he na to nie wpadłem :lol: (może dlatego, że konie i wiadro przebywało po drugiej stronie ogrodzenia).
pewnie zanim by te widro przestawil - to by sie ten konik przestal tarzacCytat:
Zamieszczone przez janmaru