Podobne tematy już były ale chcę wszystko sprecyzować w jednym miejscu. Jaką kartę pamieci używacie (jakiej firmy, jaka pojemność, typ), oraz jak ona działa? Ja osobiscie jestem własnie przed zamiarem kupna karty a nie wiem jeszcze jakiej.
Wersja do druku
Podobne tematy już były ale chcę wszystko sprecyzować w jednym miejscu. Jaką kartę pamieci używacie (jakiej firmy, jaka pojemność, typ), oraz jak ona działa? Ja osobiscie jestem własnie przed zamiarem kupna karty a nie wiem jeszcze jakiej.
??
No niech bedzie. Mam 2: 16Mb i 128Mb obie firmy Olympus xD, a jak dziala ? Hmmm dobrze dziala.
Witam,
w sumie to posiadam 3 karty: 16MB, 128MB (obydwie Oly) plus 512 rowniez Olka ale firmowana przez Sandisk (jak pamietam).
16MB lezy sobie w szufladzie a uzywam na zmiane 128MB i 512MB (ta ostatnia kupiona z racji wyjazdow - nie chcialo mi sie tachac kompa a szukanie miejsca gdzie moge zgrac fotki i wyslac lub wypalic to nie dla mnie....
Posiadam xD Olympus 16MB i 128MB
Pozdrawiam
xD OLYMPUS 16MB + 256MB
Z pozdrowieniami...
128MB Compact Flash Kingston
128MB XD Olympus
Pozdrawiam
Artur
olympus SM 16 MB (panorama)
PNY SM 128 MB
dzięki za takie zainteresowanie tematem, jak widzę przeważają oryginalne karty olympusa.
Ja z kolei juz wkrotce zainwestuje w Kingston 128mb SmartMedia. Uzywalem kart tej firmy w HP i nie mam zadnych zastrzezen. Wlasnie, mam do sprzedania 2x128mb SD Kingston ;) Nie kce ktos ?