proszę o krytykę...
Wersja do druku
proszę o krytykę...
Wrzucaj trochę większe. I przemyśl zanim wrzucisz.
Tyle moich porad.
Niech oceniają lepszi ode mnie.
Pozdr
ale najpierw powiedz dlaczego tobie sie podoba to zdjecie?
tak bedzie latwiej. a pozniej powiedz co ci sie nie podoba i co bys poprawil?
Moim zdaniem ten słup jest tam nie potrzebny...Słońce nieczytelne(mdłe)...Zdjęcie jakich tysiące...nie ma tego czegoś
Pozdrawiam
Witam,
1 - niestety na "znaczku pocztowym" niewiele widać - standardowa wielkość to 800 - dłuższy bok - będzie czytelniej
2 - "widoczek" jakich tysiące - spróbuj pokazać coś niepowtarzalnego, ciekawego itp
Pozdrawiam
dzieki za komenty, ale mam jedno pytanko: jakiego programu można użyć do poprawy jakości dodawanych zdjęć aby jak to ktoś powiedział "nie było mdłe"? i jeszcze jedno : jakie zdjęcia dodawać aby spotkały się z troszke większym zainteresowaniem??? Pozdrawiam wszystkich:wink::wink:
Programy służą do korekt, owszem, ale najpierw musisz coś ciekawego sfocić. Popatrz na krajobraz, raczej nie kadruj w centrum. Słońce nie jest najlepszym pomysłem, zwłaszcza tak pokazane, o wschodzie czy o zachodzie ma cieplejsze barwy.
Mądrzejsi ode mnie pewnie dopowiedzą więcej. :) Dlatego pooglądaj fotki na forum i porównaj. Początki są trudne.
Programów jest dużo, IrfanView, Gimp... te są dostępne.
Proszę o krytykę i opinie oraz porady -jak ulepszyć, ewentualnie przerobić moje fotki. Bardzo się starałam i mam nadzieję, ze któreś ze zdjęć wyszło takie jakie powinno być... Pozdrawiam