-
Wyniki - Brzydota - OlyRulez 2008
-
-
Ja nie pamiętam abym głosował, daje głos na 7 :P
-
Z tego co sobie przypominam to był już chyba kiedyś remis i było 1 miejsce egzekwo..
-
Ten konkurs pokazał, że zadany temat można pojmowac i pokazywać w diametralnie różny sposób. Zaglądałem tu codziennie i musze przyznać, że pojedynek był pasjonujący. Ilekroć 7-ka odskoczyła to zaraz 11-ka deptała jej po piętach, lub wychodzila na prowadzenie.
Sam głosowałem na 8-kę, MSZ, idealnie odzwierciedla temat konkursu. Niewiele jest paskudniejszych widoków, niż takie towarzystwo i takie zachowania. Artystyczne co prawda to nie jest, jest to niewątpliwie kawałek świetnej reporterki.
Autorowi gratuluję spostrzegawczości i szybkiej reakcji.
Obie, zwycięzkie prace przedstawiają inne podejście do tematu. Tu brzydota miejsca potraktowana jest w artystyczny sposób, kompozycja jest przemyślana a obróbka nie pozostawia nic do życzenia.
Na początku trudno mi było zdecydowac się, na którą z prac oddać głos ale doszedłem do wniosku, że kadry nr. 7 czy 11 są zbyt "ładne", żeby konkurowac z 7-ką w temacie konkursu ;)
Obu autorom zwycięzkich prac szczerze gratuluję :)
-
thnx
thnx zibi 1303 za głos i Tobie Wojtku za gratulacje :-)
btw:
Cytat:
Zamieszczone przez
rocco
Na początku trudno mi było zdecydowac się, na którą z prac oddać głos ale doszedłem do wniosku, że kadry nr. 7 czy 11 są zbyt "ładne", żeby konkurowac z 7-ką w temacie konkursu ;)
- freudowska pomylka? - "zeby konkurowac z 7-ką" ? No ale nie bede sie spierac z takim autorytetem! - pewnie masz racje! ;-P
Wszystkim głosującym serdecznie dziekuję!!! :-)
zyziza
-
Cytat:
Zamieszczone przez
rocco
Obu autorom zwycięzkich prac szczerze gratuluję :)
No tak 7ka jest zbyt ładna żeby ze sobą konkurować :D
Dziękuję również i gratuluję wspólwygranej? :)
-
Gundi - GRATS!
Cytat:
Zamieszczone przez
Gundi
Dziękuję również i gratuluję wspólwygranej? :)
Dzieki Gundi, i wzajemnie! :-)
Masz swietne fotki w galerii!!!
pzdr
z
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
zyziza
btw:
- freudowska pomylka? - "zeby konkurowac z 7-ką" ? No ale nie bede sie spierac z takim autorytetem! - pewnie masz racje! ;-P
Proszę się nie nabijać.
Pisałem poważnie, sytuacja na fotce numer 7 jest tak brzydka, że do tytułu konkursu pasowała mi idealnie.
7 i 11 to dopracowane kadry i słusznie wygrały, ja napisalem tylko co myślę.
Moja droga Zyzizo, mój autorytet jest zbyt słaby by oceniać Twoje prace teraz i w przyszlości.
I na tym poprzestanę, EOT.