-
Zdjęcia "kasprzyka"
Cześć
Przedstawiam Wam fotki z Motorowodnych Międzynarodowych Mistrzostw Polski w Chodzieży.
Wszystkie zdjęcia wykonane E-510 i ZD 70-300.
Pierwsza odsłona to klasa O-700, w tej klasie udało mi się zebrać "kompletny materiał", następne zdjęcia będą mieszanką różnych klas.
Klasa O-700, prędkości rzędu 200km/h
Przygotowania maszyny
1)
2)
"Transport" do punktu startu
3)
4)
Pełna powaga i profesjonalizm ;)
5)
Odpali czy nie..?
6)
Skupienie
7)
Spaliny ok!
8)
Wszyscy na miejscach
9)
Start !
10)
11)
Dzisiaj więcej nie będę zanudzał, jak się nie spodoba, to zamieszczę jeszcze kilka fotek, jak spodoba, zrobię to samo :)
pzdr
-
reportaż niezły ;) 6 i 9 jak dla mnie najlepsze ;)
-
Moim zdaniem porządny reportaż. Opowiada historię, szczególnie z podpisami, ale właściwie to i bez nich dałoby się "czytać" te zdjęcia. Jako całość całkiem nieźle, a pojedynczo wyróżnia się według mnie numer 4 :)
Pzdr
-
Fajnie... tylko trochę za dużo moim zdaniem... stara szkoła foto mówi o 3 do 5 zdjęciach w reportażu.
Ale ogólnie sympatycznie.
Pozdrawiam
-
Przeglądnąłem foty z zainteresowaniem. Dobra robota.
-
Porządek, chronologia... fajny reportaż, ogląda się z zainteresowaniem.
-
ładnie pokazane, trochę długo mi się ładowało....
-
Długo się ładuje, to fakt.
eportaż OK chociaz jest sporo fotek to nie nudzi.
Podoba się.
-
Ciekawy reportaż. A czy tam pojawił się może ktoś z rodziny Marszałków. Pamiętam niesamowite wyczyny Marszałka- ojca (której kości nie miał złamanej?), a również jego syn poszedł w te niebezpieczne ślady.
-
Witam
Dziękuję za Waszą wizytę.
Tak, zdjęć trochę dużo, ale uznałem, że warto je pokazać w całości, żałuję tylko że wolno się ładują - u mnie jest to kilka sekund - może "na zewnątrz" są jakieś ograniczenia lub problemy, (wszystkie fotki razem "ważą" 2,8 MB)
Owszem, Waldemar Marszałek to prawdziwa legenda i człowiek ze "stali" - niejednokrotnie walczył o swoje życie. Nie jestem pewny, ale raczej nie było nikogo z rodziny, kiedyś był obecny na każdych zawodach, syn przejął pałeczkę po ojcu, ale czy teraz staruje, to nie wiem.
Później kilka dodatkowych zdjęć.
pzdr