Ambasador Olympus PEN-F? ;)
Wersja do druku
Wieprz zakochał się w Efce na zabój.
pod warunkiem że Wieprzu zostanie Szafiareczką.
Na marginesie udała nam się ta Efka też przypadła mi do gustu.
Nie pamiętasz? Straszna Lafirynada , na zlocie chociaż przez krótką chwile była z każdym.
I bez skrępowania dawała się obmacywać. Przyznaję, że również uległam tej rozwiązłej atmosferze, Efka czarowała również dziewczyny :oops:
Ale Małego nie zdradziłam, o co to, to nie!
Przyznaję, że Efka z Wieprzem bardzo do siebie pasują. Chyba najbardziej na świecie. Będę im kibicować.
co nie - strach się bać gdzie jeszcze swe macki rozpościera(ła)...
ja aż tak się nie zachwyciłam jak większość - niemniej nie można jej odmówić uroku osobistego i daru uwodzenia
ale ja nadal jestem zauroczona Małym ;)
przypinałam mu tylko nowe gadżety (olkowe zacne szkiełka tj. 75-tkę, 9-18 :) oraz maleńką 14-tkę Panasa) z którymi nadal prezentował się cudnie i nabywał cennego doświadczenia :)
też mocno im kibicuję !
tylko czy będą w stanie znieść tą rozłąkę pozlotową... :roll:
oby szybko do siebie wrócili :)
Kapitalna wrzuta!
Tylko, że Wieprz ma obecnie za duży sprzęt, musieli by na początku prowadzić się porządnie, bawić się tym co Efka w wianie wniesie, ewentualnie ostrożnie przez przelotkę spróbować "świńskiego" szaleństwa lub się poświęcić zmniejszyć rozmiar
Wieprz już próbował i wykorzystał moją przelotkę...
Zdjecia pierwyj sort :)
Efka kompletnie nie moje klymaty.
Za to Wieprzu wyglada z nia jak tuza szafiarska i guru blogerek modowych :)
pozdro
Zacna optyka, musisz spróbować. Zwłaszcza, że można polować na króliki. ;)
o kuźwa pewnie miał ją na kolanach i nie pamięta, albo się zgrywa przed połowicą.
Albo zigger jest tak nieśmiały, że tylko pożądliwie łypał na nią okiem :D
Cześć,
Teraz żałuję, że nie byłem z Wami na cmentarzysku ;P
Broda - złapany po gorącym uczynku - podobno przestępcy często wracają na miejsce zbrodni... ;)
Wieprz z eFką - para idealna!
Kuropies pewnie trafi na Nieuczesy ;) mimo, że niepotargany, to 'szarpie zwoje'!
pozdrawiam,
Hubert z Efką i chihuahua w kurniku superowe.
PS.
Efka też wpadła mi w oko, ale mając u swego boku Anię i małego, nie miałem odwagi zagadać, a Wy jeszcze o macaniu piszecie:-P.
fajna zlotowa wrzutka, czekam na c.d. :)
I jeszcze małe sprostowanie, to o takiego Skalpela mi chodziło, gdy pytałam czy ktoś się wybiera na koncert ;)
https://www.youtube.com/watch?v=ba35QPUDYUI
Zlotowe kadry dobrze przemyslane, brawo.
No kurnikowe musi być :mrgreen:, ekstra.
Świetne zdjęcia - piesek i Wieprz z efką - rewelacja. To drugie Oly powinien od Ciebie koniecznie zakupić. Jest stylowy aparat, sceneria, jest też fotograf z brodą. Super
Jeszcze kilka kolejowo-zlotowych, żeby tu pozostała jakaś pamiątka ;)
Trochę ponuro w tych kolejowych. Ale trzeba się po wątkach nabiegać żeby obejrzeć wszystkie zlotowe :)
Fotogeniczną rupieciarnię znaleźliście :)
Pozdrawiam.
Też żałuje, ktoś powiedział że to taki Wolsztyn tylko mniejszy, a Wolsztynie wszystko odnowione trawa przystrzyżona .... Szkoda
Myślę sobie - nowy serwer, trzeba wrzucić kilka nowych zdjęć na dobrą wróżbę :)
Forumowy kolega przyłapany na eksploracji ;)
Pan B świetnie sobie radzi jako model ( czy modelina ;))
Seryjka bardzo mi się spodobała, poruszyła wyobraźnię, dała do myślenia, pierwsza fotka najbardziej. Jest w tych obrazkach jakiś zamysł, przystanek, podsumowanie, jest stan ducha, jakas zapowiedź, suspens.
Pzdr, TJ
Pierwsze z serii bardzo ciekawe dla mnie...podoba mi się :-)
Tego mi brakowało :), czemu tak rzadko?