Sorry, ale to ja jestem najgorszy i wszystko co złe to ja. :(
Bodzip, nie masz szans ;)
Wersja do druku
Sorry, ale to ja jestem najgorszy i wszystko co złe to ja. :(
Bodzip, nie masz szans ;)
Nie rozczulaj się nad sobą, wykonałeś sporo kiepskich ruchów i uczciwie zasłużyłeś sobie na opinię. Ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, jest jakby lepiej. Szkoda, ze w międzyczasie rozwaliłleś CB. Zemsta nikoniarza? ;) Więcej luzu i będzie dobrze, a o Bodzipa się nie martwię, niech wsadza te kije, niech się dzieje, przeżyliśmy różnych modów, ten będzie chociaż inteligentny i z poczuciem humoru, ewentualny kij będzie bolał inaczej ;)
1. Ja sie nie rozczulałem. Mój wpis miał być humorystyczny, odebrałes go inaczej.
2. Nic nie rozwaliłem. Rozwalili to ludzie, którzy byli mało tolerancyjni. Moim zaniedbaniem było zbyt długie tolerowanie takich postaw. Cieszę się, że jeden fanatyk poprosił o usuniecie konta sam. Wiedząc co pisałeś to zapewne mamy zupełnie inne opinie na to kto na CB powinien być stawiany do pionu. Teraz sytuacja jest dziwna, bo osoby które sie nie podobały prawie przestały się udzielać na forum. I jaki jest tego efekt? Jest cisza. Dlaczego? Bo ci co sie przypieprzali i robili ruch na forum nie mają z kim się kłócić. Niestety zaliczasz sie do tych osób. Wygoniliście ludzi ze sporą wiedzą, udzielających się na forum. No to macie kółeczko wzajemnej adoracji, które nie ma o czym rozmawiać, brakuje wrogów.
Z tego co pamiętam to zdecydowanie sprzeciwiałem się tylko możliwości dyskusji o konkretnych pracach w czasie trwania głosowania.
Inne propozycje rozpatrywałem, wprowadzałem lub próbowałem. Proszę nie robić ze mnie dyktatora:):wink:
Serdecznie dziękuję za prowadzenie popRAWki Andtorowi2. I na początku życzę powodzenia Bodzipowi aby wytrwał w zdrowiu i nie musiał zakładać gorsetu.
@andtor2 Wielkie podziękowania za profesjonalne prowadzenie konkursu.
Pozdrawiam
Dziękuję Wam jaki i innym, którzy już wyrażali podobne opinie. Miło to słyszeć.