Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
śliczny, a zdjęcie świetne :)
Latarenka swietna z pieknym widokiem. Kot boski :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dawno nic nie wrzucałem to takie trzy na zimowe popołudnie, jak zwykle bez ludzi, jak zwykle z nad morza, jak zwykle ze strażnikiem: 281. Latarnia morska
Latarnia morska super, kot morski Boski!
1 załącznik(ów)
Dziękuję Wszytkim za wizyty i parę ciepłych słów. Ostatnio jak siądę przed monitorem i chcę coś wywołać to nic mi się nie widzi - rzucam wszytko w diabły i zaczynam czytać książkę, albo słucham radia. Potem wracam siadam powtórnie i jest jeszcze gorzej - czas na okulistę czy psychiatrę ??? O, teraz dla naprzykładu takie coś mi wpadło pod mychę i chyba chmury za mocno podkręciłem aczkolwiek efekt będąc na miejscu był niesamowity.
Załącznik 107696
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dziękuję Wszytkim za wizyty i parę ciepłych słów. Ostatnio jak siądę przed monitorem i chcę coś wywołać to nic mi się nie widzi - rzucam wszytko w diabły i zaczynam czytać książkę, albo słucham radia. Potem wracam siadam powtórnie i jest jeszcze gorzej - czas na okulistę czy psychiatrę ??? O, teraz dla naprzykładu takie coś mi wpadło pod mychę i chyba chmury za mocno podkręciłem aczkolwiek efekt będąc na miejscu był niesamowity.
282. W górach czy w chmurach ?
No trochę za mocno, trochę. Nie Dotykaj szopa jak Cię odrzuca, to niema sensu. Wino, kobity i śpiew! Zrelaksuj się od ACR'a :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
...i chyba chmury za mocno podkręciłem aczkolwiek efekt będąc na miejscu był niesamowity.
Podobają mi się, choć wyglądają bardziej jak dymy z wulkanu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
282. W górach czy w chmurach ?
Podoba mi się :D
Bardzo ladne 281 - z wyraznym trojpodzialem tematycznym i kolorystycznym, po prostu swietne kompozycyjnie, ale oczywiscie swiatlu tez trudno cos zarzucic :-)