372 najbardziej mi się podoba, jest bardzo zmysłowe i podniecające (to komplement i mam nadzieję, że nikt z LPR nie przegląda tego forum :D ), kobieta bardzo zmysłowa. Całkiem urocze jest też zdjęcie 371.
Wersja do druku
372 najbardziej mi się podoba, jest bardzo zmysłowe i podniecające (to komplement i mam nadzieję, że nikt z LPR nie przegląda tego forum :D ), kobieta bardzo zmysłowa. Całkiem urocze jest też zdjęcie 371.
370 nie komentuję bo nie trawie polityki pod jakąkolwiek postacią, 371 radosne kąpanie trafia mnie od razu swoją naturalnością i sentymentem do czb. ciemni. 372 zmysły prysły - kwintesencja kobiecości. Błękit oka, czerwień ust o ho ho - kończe bo już nie wypada.
Dziękuję wszystkim za komenty.
Kolejna fota:
373
ten z boku to upojony muzyką a tych dwóch obmyśla nową kompozycję. Masz talent do reporterki. Pozdrawiam. :D
Super kolorki. Zdjęcie ponure szare, atmosfera dość smutna ale na pierwszy rzut oka wysuwa się gitara i ona troszkę je rozwesela.
370 - toz to the z00m:D widze na tym obrazku jakas dziabanine przy wlosach. swiecace oczy tez widze. ale nie przeszkadzaja.
372 - np przyklad mnie drzarzni. mogles jeszcze ucho wyeksponowac w jakims kolorze :evil:
ostatnie najbardziej mi sie podoba
Dzięki za komenty. Jezusie z Nazaretu, ale mnie ostatnio wzięło na kolorowe foty :roll: . Kolejna to peting, to jest chciałem napisać panning. :oops:
374
przejezyczenie fajne. wiec to panning babeczki. pachnie mi swego rodzajem rozmywaniem w programie graficznym. powiedz, ze to nie prawda.
ramki?? zwariowales?
sorry ale nasuwa mi się jedno spostrzeżenie. fajna lufa na tym zdjęciu. a technika bardzo fajna i zdjęcie też mi się podoba.
fotka fajna, nie wiem tylko skąd te ostre smugi na butach?