Murzyn na Jawie jeździ po trawie :)
Wersja do druku
Murzyn na Jawie jeździ po trawie :)
Tak więc jaka nagroda?
No dobra, stawiam piwo jak będziesz we Frankfurcie :mrgreen:
Będąc na spacerze, zajrzałem do Katedry. Szkoda, że nie miałem ze sobą statywu.
hehe, bardzo przypomina katedrę we Fromborku :)
Przejrzałam po krótce prawie cały wątek (uff) i muszę powiedzieć, że jestem może nie tyle co pod warażeniem, co zachwyciła mnie znaczna różnica jakości prezentowanych zdjęć. - w sumie w stosunkowo krótkim czasie:) Także gratuluję postępu i życzę powodzenia. Najbardziej to mi się chyba panorama lotniska podoba. Jest takie nieosiągalne to zdjęcie. Faktycznie może brakuje na nim samolotu, jednak ogółem mi się podoba. Pozdrawiam.
326- świeżą wczesnowiosenną zielenią, do tego faktura liści, kolce łodyg i bierdonka na okrasę powoduje, ze oglądam z przyjemnością. Wnętrze katedry na Twoich zdjęciach nie oddają tego specyficznego klimatu budowanego światłem okiennych witraży, solidnością muru i wyłaniających się z mroku bocznych ołtarzy. Też w podobnych wnętrzach dokonywałem prób ale z miernym rezultatem. Statyw, i technika HDR okiełzna tę rozpiętość tonalną innego wyjścia nie ma.
329 - bardzo fajny kadr, mnie pasuje. Jakość materiału już nieco mniej ;) Może w bw by się bardziej zdjęcie obroniło, próbowałeś?
Jak tylko będę się tam wybierał to dam znać i jakoś to piwo razem wypijemy.