Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
O kurde, cudo, daj do galerii. I procentami się nie przejmuj, Łącka śliwowica ma ponad 70 % :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
O kurde, cudo, daj do galerii. I procentami się nie przejmuj, Łącka śliwowica ma ponad 70 % :mrgreen:
dziś dałem do galerii, te ujęcia uważam, że mogą tam się znaleźć
łąckich trunków próbowałem kilkukrotnie (śliwki, gruszki). baardzo mi smakują, walą w łeb....że hej, ale ja lubię takie konfitury. ty masz blisko, co za idylliczna kraina:mrgreen:
Cała seria miodna! Najbardziej mi się podoba 254 - ładne barwy.
Pięknie "zawieszone" błotniaki. A kolorystyka dodaje zdjęciom jeszcze czegoś więcej.
Pozdr
Noo... pastele robią dużo dobrego.
Nie nudzisz takie zdjęcia możesz dziennie prezentować. najładniejsze w mojej ocenie - 257.
Pewnie w Leroy Merlin był i jakieś materiały do budowy kupił, będzie "bohaterem w swoim domu". :mrgreen:
A foty wiadomo. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
jakieś prezenty dla swej ukochanej niesie:mrgreen:, mało wymagająca babka, chciałem mojej dać trochę trawki, to się obraziła:roll:
Może zmień dealera? Jakąś słabą jakościowo trawkę przyniosłeś i się dziwisz, że obrażona. Natomiast błotniak super. Z przyjemnością się takie fotki ogląda.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Może zmień dealera? Jakąś słabą jakościowo trawkę przyniosłeś i się dziwisz, że obrażona. Natomiast błotniak super. Z przyjemnością się takie fotki ogląda.
tej łatki nie będę nosił. są świństwa których do ust/nosa/żyły/co jeszcze tam jest możliwe nie wziąłem i nie wezmę nigdy w życiu.
że ptaszyna się podoba - to mnie cieszy:grin:
Zaszalałeś z tymi błotniakami. Super, tylko pozazdrościć :grin: