Odp: barmichal76 - moje fotografie
Czasem trzeba się pogodzić z tym, że się nie ułożyło po naszej myśli. Na siłę coś ratować... czy ma to sens? ;) Pozostaje nadzieja, że w tym samym miejscu czaił się jakiś Jiri, czy Vaclav - miał więcej czasu i udało mu się upolować samotnego pieska, który akurat przysiadł sobie w tym miejscu. Cieszmy się jego radością.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Czasem trzeba się pogodzić z tym, że się nie ułożyło po naszej myśli. Na siłę coś ratować... czy ma to sens? ;) Pozostaje nadzieja, że w tym samym miejscu czaił się jakiś Jiri, czy Vaclav - miał więcej czasu i udało mu się upolować samotnego pieska, który akurat przysiadł sobie w tym miejscu. Cieszmy się jego radością.
Dlatego właśnie nie rozpaczam :)
Wkurzyłem się tylko, bo wyjechałem w delegację specjalnie wcześniej, żeby mieć chociaż kilka godzin na miejscu, żeby poszwędać się z aparatem. Piękna pogoda skończyła się jakieś 70 km przed Brnem i na miejscu było ciemno, z mżawką. I bez odpowiedniego psa ;)
Pozdr
---------- Post dodany o 08:40 ---------- Poprzedni post był o 08:39 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Dzięki za przypomnienie, dawno jej nie słuchałem :cool:
Pacz - jak fotografia potrafi się przydać na wiele sposobów :)
1 załącznik(ów)
298 W kratkę
Załącznik 111551
Pozdr
Faktycznie masz oko. Ładne ciekawe foty. :grin:
Fajna prostota kratkowa. Naprawdę fajne.
298 bardzo fajna fotografia pod względem kompozycyjnym.
nierówno w pionie - > granica między jasnym a ciemnym ; ) ogólnie to wypatrzone jak należy : )
Fajnie wypatrzone brakuje mi jednak bieli albo większego kontrastu :)
Z tymi pionami faktycznie cóś szwankuje.
Tak, może nieco z pionami, ale ten minimalizm, bez dodatkowych przeszkadzajek... może się podobać.... :roll: