Kurcze, nie ma foty która by mi ine przypadła do gustu. Ostatnia supcio wypatrzona.
Wersja do druku
Kurcze, nie ma foty która by mi ine przypadła do gustu. Ostatnia supcio wypatrzona.
Aleś je namierzył , dziewczyna aż się zgrzała od focenia .Fajne .
Fajne te dziewczyny na Plantach :)
Oglądam Twoje fotki od dawna przecież a wciąż nieustannie podoba mi się w nich to, że są całkowicie naturalne i spontaniczne. Dziewczyny są rozluźnione i nawet nie przyszło im do głowy, że moga być obserwone czy fotografowane.
Jesteś "krakowski przemykacz" ;)
Każde zdjęcie inne, jak ja lubię tu zaglądać :)
965- świetny moment uchwyciłeś. Bardzo przyjemnie sie ogląda.
964 i 965 bardzo dobre ujęcie i te kolory na 964 czad twoje zdjęcia są jak łupy z misji :)
Łojezu ile zaległości tu miałem. Gitarzysta a'la Kurt Kombajn mi najbardziej w oko wpadł. :wink:
Mi zdecydowanie wpadł w oko gigant z 963.
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
966
"Daj gryza"
Fajne, dziewczyna ma tak doskonale obojetną minę jakby już dawno przyzwyczaiła się do takich życzeń chłopaka ;)
Jesteś odwżny w tym co robisz super fotki :)
Dzięki za komentarze. Kolejne foty:
967
968
966- swojego karmi a na innego patrzy tak to odbieram. 967- sądzac po minie i oczach dziewczyny chłopak nie pocieszy sie walentynką i nawet woda perfumowana tego nie zmieni. 967- nawet czas łypnięcia okiem minął, trochę smutne.
Rafał - ostatnie trzy streety są na prawdę dobre.
Dzięki za komentsy. Kolejna fota:
969
Fot.965 - bardzo fajnie złapane - płotek świetnie prowadzi od fotografującej do fotografowanej.Zamierzone?;)
Fot.966 - z humorkiem - z jej ręki je (jeszcze). :)
Fot.967 i 968 - do mnie nie trafia.
Fot.969 - studenckie czasy...Fajne.
Ciekawie ogląda się Twoje zdjęcia.Nie wieje w nich nudą.
Artystka na początku drogi. Podoba się jej skupienie.
Fajna laska, duże niebieskie oczy...
Miała chłopaka?
966 niby z chłopakiem a zerka na Roberta :)
969 bardzo fajne :)
Pamiętasz Rocco kilka fot wstecz ulicznego gitarzystę podobnego do Kurta Cobain'a? Ta panna siedziała po drugiej stronie ulicy i rysowała gościa. Czy to jej chłopak? Nie wiem. Ale pewnie by chciała, żeby był... :wink:
Siem jej w sumie nie dziwię... :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Ziemia01
Dzięx za wpisy. Kolejna fota:
970
zloty lancuch mnie rozwalil ...
I kolejna rewelka :) ech...
Twoje kolorowe foty podobają mi się o wiele bardziej niż festyniarsko obrobione czarno-białe. Precle są super, świetna fota.
Ładnie ułożone precle.
Postać sprzedawcy ciekawa w tym otoczeniu. Fajne zdjęcie.
Kurka wodna,narobiłeś mi smaku tymi precelkami.:)
Nie podoba mi sie to co się stało ze światłem na pierwszym planie.
Złoty łańcuch tworzy to zdjęcie :D
Dzięki za wpisy. Kolejna fota:
971
Każdy ma swój bankomat.
Lubię tutaj zaglądać, choć rzadziej komentuje. Ostatnie w pytkę! Widzę, że poziom utrzymujesz ;)
971- super...ma głębie...szacuneczek.
Dzisiejszy stan światowego ducha.
971 - "świetne" !
Pozdrówka.
Fajny kontrast.
Ostatnie foty pochodzą z jednego łazikowania. Przestałem streetować w towarzystwie i znów poluję samotnie. Nic mnie wtedy nie rozprasza, koncentruję się maksymalnie na otoczeniu. Tylko w taki sposób można osiągnąć efekty, wiem to z doświadczenia.
każdy przy swoim bankomacie ...;-/
I nawet logo banku złapałeś ;)
Co do robienia fotek w towarzystwie to ja się nie znam na streetach ale generalnie lubie chodzić i focić samotnie. Oczywiście pomijając wakacyjne wyjazdy bo tam to fotki niejako przy okazji zwiedzania.
Ale jeśli jadę sobie pofocić w plenerek to tylko samotnie, towarzystwo mi zdecydowanie przeszkadza.
Rafał, ja poproszę o więcej takich, jak 971. Świetne. Powinieneś pomyśleć kiedyś o wydaniu jakiegoś albumu/wystawy, bo szkoda, by ten kapitalny portret miasta egzystował jedynie w internecie (tak mi się przynajmniej wydaje).
Pzdr