-
Odnośnie zdjęcia diabolique ma mieszane uczucia. Bardziej widzę w nim zmartwionego o przyszłość faceta, lekko zmęczonego życiem niż kogoś kogo rozsadza energia. Malunki w tle pogłębiają ten kontrast. Ja tak widzę te fotografię pomimo któregoś z kolei razu jej oglądania. Zdjęcie lunaparque bardzo i to bardzo mi sie podoba. Niesamowicie kipią w nim wesołe emocje. Patrząc na nie słyszę pełen radości śmiech którego odgłos momentalnie wprowadza mnie w lepszy świat.
-
dJABOLique + komentarz "kaczego" dopełnia całości.
Świetnie uchwycone i w odpowiednim miejscu i momencie+ kolorki
ps.
rocco- Twoją argumentację popieram w całej rozciągłości, ale...
Pozdrawiam
-
2 załącznik(ów)
Wiejo, rocco, Kaz - dzięki za odwiedziny i słów kilka.
Poniżej dwa pierwsze zdjęcia eksploatujące mój kolejny ulubiony rekwizyt - klatkę. Mam nadzieję, że nie zanudzę Was przez te 6 miesięcy ;)
Z tego w bramie nie do końca jestem zadowolona. To kolorowe w pełni odzwierciedla "co artysta chciał powiedzieć" ;)
-
Faktycznie, pierwsze takie sobie. A na drugim brakuje kanarka ;)
Za to kolorystyka udana wielce a i pomysł na kompozycję ciekawy.
PS
Co artyst(k)a chciał(a) powiedzieć? :roll:
-
Ostatnie zdjęcie bardzo fajne, nastrojowe, miła kolorystyka i świetny kadr...
Ocena w galerii...
Pozdrawiam
-
A ja będę odmieńcem i napiszę, że bardziej podoba mi się fotka klatka4. Taki zagubiony człowieczek co ma tylko kanarka. W kolorowym podoba mi sie kolorystyka. Lubie taką. Treść jakoś nie przemawia do mnie, ale to już chyba kwestia upodobań.
-
Tajemnicze te ostatnie klimaty, Scenarzystka stopniuje napięcie jak w dobrym krminale? bo nie widać ani twarzy ani kanara. Oj będzie... :) Czekam na ciąg dalszy.
-
Podoba mi się przedostatnie. Dobrze, że nie przejmujesz się złotymi podziałami i innym punktami G.
-
2 ostatnie bardzo mi siedzą, czekam na więcej klatek ;)
-
Brama ciekawie i ładnie skadrowana, ale rzeczywiście czegoś w nim brakuje.
Na kolorowym wszystko ładnie tylko mój rozumek nie ogarnia przekazu.