Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Katar ma, gil mu wisi :-P
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Troszkę zmieniłam... mam tylko nadzieję że nie jest zielony... hehehe
Moglas polara zakrecic i auto kolor ustawic Tak bys mialaZałącznik 92929:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Katar ma, gil mu wisi :-P
widzisz a jak chciałam podać mu chusteczkę to na mnie na... hmm właśnie co zrobił... brzmiało to jak warczenie :)
---------- Post dodany o 22:13 ---------- Poprzedni post był o 22:12 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Moglas polara zakrecic i auto kolor ustawic Tak bys miala
Załącznik 92929:mrgreen:
hm... jak zawsze świetnie!
Nawet łabędzie na Ciebie warczą..... Tylka ja nie!
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Nawet łabędzie na Ciebie warczą..... Tylka ja nie!
Doceniam twoje łagodne usposobienie...:D
1 załącznik(ów)
Nocne... bo ostatnio takie prowadzę życie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Nocne... bo ostatnio takie prowadzę życie.
Ja czasami prowadzę dzienne i żyje :)
Szanowna Be_Be powiedz mi czemu to zdjęcie takie jakby wyblakłe wyszło? Jak dla mnie to więcej czerni powinno być tak gdzie powinna być :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja czasami prowadzę dzienne i żyje :)
Szanowna Be_Be powiedz mi czemu to zdjęcie takie jakby wyblakłe wyszło? Jak dla mnie to więcej czerni powinno być tak gdzie powinna być :)
Wyciągałaś ekspozycję na +?
Saborze... tak... tak myślę...
CzaRmaX... hmmm... pewnie musiałam coś popsuć przy obróbce...