Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
usłyszałem że to piwonia - uciąłem kolory i podbiłem kontrast :mrgreen:
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
Pozdrawiam
dobrze słyszałeś :mrgreen: tylko nic jej nie ucinaj.....:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
Pozdrawiam
A jak by Tobie ktos tak uciął i podbił. Cienkim glosikiem bys se spiewal pozniej
Nie obcinaj,nie podbijaj i uwazaj na dzwonka,piekny -prawdaZałącznik 65451:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A jak by Tobie ktos tak uciął i podbił. Cienkim glosikiem bys se spiewal pozniej
Nie obcinaj,nie podbijaj i uwazaj na dzwonka,piekny -prawda
Załącznik 65451:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
chociaż raz ja będę upierdliwy....czy ten dzwonek nie miał czasem ciutke innego koloru ??? :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
chociaż raz ja będę upierdliwy....czy ten dzwonek nie miał czasem ciutke innego koloru ??? :mrgreen:
Duza ciutke mial:mrgreen::mrgreen:.Byl nie tak nasycony,bledszy i jasniejszy.Ale nie byl podbity,tylko bardziej nasycilam.Wszak dzwonek nienasycony to....:mrgreen:
Edycja-O taki mial dokladnie kolorZałącznik 65454:-Pmarudo:-P:-P:-P:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Duza ciutke mial:mrgreen::mrgreen:.Byl nie tak nasycony,bledszy i jasniejszy.Ale nie byl podbity,tylko bardziej nasycilam.Wszak dzwonek nienasycony to....:mrgreen:
Edycja-O taki mial dokladnie kolor
Załącznik 65454:-Pmarudo:-P:-P:-P:wink:
raz mi się udało :lol:.....!!!! chyba sie stetryczałem skoro takich pierdół sie czepiam :wink:
1 załącznik(ów)
Załącznik 65516Mistrzu Tropic mam na balkonie i nie wiem co to :oops: (mam od paru lat ,ma różne kolory jak dla mnie nie ciekawe, ale dobrze rośnie,zwisa - balkon od północy)
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
Załącznik 65516Mistrzu Tropic mam na balkonie i nie wiem co to :oops: (mam od paru lat ,ma różne kolory jak dla mnie nie ciekawe, ale dobrze rośnie,zwisa - balkon od północy)
petunia...pamiętaj żeby regularnie podlewać nawozem, to podstawa takich kwiatów...on ma kwitnąć !!! i nawóz dla roślin kwitnących ! najlepiej-dedykowane !! Plantpol robi dobre nawozy-są producentem roślin i nawozów...
Dzięki - rośnie jak oszalała, na jesień jak wyrzucam ziemię ze skrzynek to są w skrzynkach same korzenie, ale w połowie lata zaczyna usychać, a pije jak oszalała codziennie konewka 10 litrów na sześć skrzynek.