Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Patrząc na moje doświadczenia Boguś, wszystkie wycieczki powinienem zrobić w rawach. Co byłoby nie ciekawe, zawsze mógłbym skasować i miejsce zwolnić na karcie czy dysku. Ale stało się i nauka w las nie pójdzie, a w niektóre miejsca wrócę, bo muszę:grin:.
Poza tym fakt, wiele fotek już patrząc na obraz z puszki, było naprawdę super i za wiele w nich grzebać nie musiałem, czego dowodzą niektóre wasze oceny. A sporo poszło do.......kosza:grin:.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
nauka w las nie pójdzie
To co? Teraz lasy będziesz omijał szerokim łukiem? hihi ;)
4 załącznik(ów)
Tu masz odpowiedź:-P. Z takich obrazków to ja nie zrezygnuję, tam się bedę szkolił:grin:.
Bornholm powtórzysz, jedziesz łódką Olympusa z Kapitanem Warugą.
Nie odpuszczę tego Bornholmu:-P. Musiała by mi proza życia kark skręcić, żeby mnie tam zabrakło.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
U nas w górach mówią, że jak jest czerwony zachód, to będzie wiało :D
"Gdy czerwono Slonce wschodzi w marynarzu bojazn rodzi,
Lecz gdy czerwien o zachodzie, wie marynarz o pogodzie"
Bodzip sprawdza sie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Tu masz odpowiedź:-P. Z takich obrazków to ja nie zrezygnuję, tam się bedę szkolił:grin:.
Trojka i czworka najbardziej mi sie podoba :-)
Prawdę mówiąc mnie też, ale ja mnóstwo tego afociłem, tak pięknie wtedy słońce świeciło:grin:.
Ja ostatnio robię jpg i raw, i tak na rawach pracuję a jpgi mam do szybkiego podglądu co wywalić od razu po zgraniu z karty. Jadę zawsze na balansie bieli z chmurką, by ni musieć za często zmieniać w menu kiedy robię fotki pod panoramy. Ale nie wyobrażam sobie fotografowania tylko w jpg-u.