Odp: obrazki amatora - apz.
[QUOTE=apz;765620]Dziękuję wszystkim - No to kolejna próba.
421. super...
(421.423.425.) jak dla mnie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Po południu byłem chwilę w BB. Poniżej ostatnie słoneczne chwile - Parkowa alejka pod Kętami w budowie i chwila świetnego światła - nie mogłem się nie zatrzymać, skończyło się po zrobieniu przeze rmnie 4 fotek, nie wiem na ile udało mi się to złapać i po zachodzie. Przy wyjeździe z Bieska był sklep z motocyklami
- zlikwidowany już, poręcz z ogrodzenia parkingu posłużyła mi za statyw, dalej w lewo jest już ściana budynku, i zaczynają się na dole drzewa. Żadnych zamiarów i założeń - takie próby łapania chwili. A i jeszcze jedno - po zdjęciach robionych w pomieszczeniu aparat został na iso 1000, rzuciłem okiem na wyświetlacz - wydało mi się że to 100, następnym razem włączę aparat przed zapakowaniem go do plecaka. Mocno się zdziwiłem, że to całkiem nieżle jeszcze wygląda. Degradacja jest , ale spodziewałem się dużo gorszej. Ostatni bez odszumiania.
398.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1320029932
Płoną góry, płoną lasy lecz nie dla mnie już ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Płoną góry, płoną lasy lecz nie dla mnie już ...
czemu ???
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
czemu ???
Moze dorastal przy Czerwonych Gitarach i podpalaniu lasów państwowych i go na wspomnienia naszedło.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Moze dorastal przy Czerwonych Gitarach i podpalaniu lasów państwowych i go na wspomnienia naszedło.
teraz rozumiem avatar -aż strach pomyśleć co będzie dalej
Taa nostalgia mnie zżera. :-D
Iszi w avatarze moim jest najlepsiejszy hebrajski wynalazek - Matador, zawsze działa.
2 załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny, kolejne fotki trochę przeterminowane przez zepsucie się forum:
426.
427.
1 załącznik(ów)
Super mgiełki :). Te zdjęcia pokazują, że w każdych warunkach można zrobić fajne zdjęcia. Mostek pozwoliłem sobie lekko przerobić...
Załącznik 57545
Noo, mostek klasa - ciekawe że u Ciebie tyle mgły. U mnie to dobrze (paręnaście kilometrów) muszę za miasto wyjechać, żeby takową spotkać.