323- w ładny klimat ubrałeś ten kadr i to właśnie jest przyczyną zainteresowania raczej typowym obiektem. Musiał byc silny wiatr, że te kotki w powietrzu fruwały i nie miały okazji się zamoczyć.
Wersja do druku
323- w ładny klimat ubrałeś ten kadr i to właśnie jest przyczyną zainteresowania raczej typowym obiektem. Musiał byc silny wiatr, że te kotki w powietrzu fruwały i nie miały okazji się zamoczyć.
Dzięki wszystkim za komentarze :).
Pogoda tego dnia była kiepska, za to ładne chmury. Postanowiłem zrobić HDR-a, zrobiłem kilka serii, wybrałem tą. Też nie jestem zadowolony. Czy można coś jeszcze "wyciągnąć" z tego zdjęcia?
Mnie tez sie podoba 323....jak z bajki :grin:
Nawiazujac do tematu kabli itp. znam ten bol....nie moglam zlapac moich glinianych domkow tak jak bym chciala z powodu ogromnej ilosci obzydliwych drutow, rur itp. wrecz nie do pomyslenia aby wszystko wysteplowac.:roll:
Nie jestem odpowiednia osoba do tego aby wypowiadac sie na temat tego co mozna polepszyc w 324,na moje oko bardzo przyjemny i sielski obraz:wink:
Podoba sie.
Tylu ludziom się podoba a w galerii tylko drozdu ocenił ;)
324. bardzo fajne. Głownie dlatego ze nie widać przegięcia w HDR.
324- bardzo delikatny w odbiorze obraz z uroczym odbiciem.
Dzięki za wizytę i opinie :)
Jeszcze jeden HDR z tego samego dnia. Tym razem miałem do dyspozycji jednego RAW-a, więc zrobiłem trzy różne ekspozycje. Dwie wersje- kolor i B&W:
Mi się bardziej widzi kolor. Bardzo fajne ujęcie.
Zdecydowanie kolor. Dodatkowo ciekawy kadr.
Kolor bardzo ciekawy. Świetny klimat.