Wersja do druku
Brynek... Załącznik 87405 1/95
Cytat: Zamieszczone przez tropic Brynek... Już myślałem, że to pałac w Brynku :shock: Aleś mnie wystraszył :grin:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Już myślałem, że to pałac w Brynku :shock: Aleś mnie wystraszył :grin: pałac za plecami....mało ciekawy ;-)
takie cuś znalazłem dziś... Załącznik 88063 Załącznik 88064
Cytat: Zamieszczone przez tropic takie cuś znalazłem dziś... Kurde, wiedziałem że krzyż był daleko przed Konstantynem, ale nie tak daleko... . Twój "cóś" wygląda jak z epoki kamienia gładzonego.:shock::wink:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Kurde, wiedziałem że krzyż był daleko przed Konstantynem, ale nie tak daleko... . Twój "cóś" wygląda jak z epoki kamienia gładzonego.:shock::wink: to krzyż pokutny z XIV-XVI w....stawiany przez zabójców na miejscu zbrodni
Cytat: Zamieszczone przez tropic to krzyż pokutny z XIV-XVI w....stawiany przez zabójców na miejscu zbrodni Z za grobu, po egzekucji go stawiali?:grin: No tak czy tak fajny jest.
drugie się podoba
aż pachnie rzepakiem...:-) Załącznik 88139 klikać na większe !
Cytat: Zamieszczone przez tropic aż pachnie rzepakiem...:-) Załącznik 88139 klikać na większe ! Świetne jest. Pozdrawiam.