Po obejrzeniu większej ilości Twoich ostatnich fot najbardziej podoba mi się ten minimal z latawcem - 412. Patrze od dołu w górę - długo, długo nic, aż tu nagle ten latawczyk właśnie, zaskakujacy w kompozycji.
Wersja do druku
Po obejrzeniu większej ilości Twoich ostatnich fot najbardziej podoba mi się ten minimal z latawcem - 412. Patrze od dołu w górę - długo, długo nic, aż tu nagle ten latawczyk właśnie, zaskakujacy w kompozycji.
Dziękuję wszystkim - No to kolejna próba.
421.
422.
423.
Załącznik 57268Załącznik 57269Załącznik 57270
422 super. Bardzo mnie się podoba :grin:. Może troszkę kontrastu by się zdało...
Może tak? albo tak?
Załącznik 57271 Załącznik 57272
Apz czemu na zdjeciu z kapliczką są te rowery? Tak wyszło tylko dokumentacyjne, bez nich moim skromnym zdaniem byłoby ładniej. 422 i 423 (chyba błąd w numeracji) ładne, nieco nostalgiczne ;-)
416-418, te mgliste, wyszły nostalgicznie. Ładne toto, subskrypcja wątku się należy ;)
Jak dla mnie ostatnia wrzuta jest zbyt mocno obrobiona. Czasami warto zostawić kadr prawie nietkniętym, by uzyskać naturalne zdjęcie.
Dziękuje za wizyty. W czasie bezdeszczowego i smogowo-mglistego listopada, nie miałem żadnej motywacji by fotografować - a to próbka fotek z drogi.
Za to dzisiaj ruszył się halny, spod chmur wychodzi słonko - jadę pocieszyć się pogodą.
424.
425.
A u mnie słoneczko i pada równocześnie. A tęczy brak. Chmur sporo.
Dwójka z tej wrzutki :)
421,422 rowerki fajne w połączeniu z kapliczka ,szronem i mgłą,422 często spotykany obrazek ale może rzadko focony podoba się