Dziczki nie dziczki a .... jeść trzeba.:|
Wersja do druku
...jak tak patrzę na te dziki to resztki włosów mi sie jeżą...:evil: Na trasie Katowice -Tychy nieopodal zjazdu na K.Ligota,regularnie sie wypasają przy dwupasmówce...środek nocy sypiesz ile koni pod maską a tu dziki na zmianę z sarnami.....
Dziki ja sie patrzy...:-) fajne fotki ustrzelone.
dzikie czochranie... podziwiam odwagę! zająca bym się nie bała, lisa może też nie, ale do dzika i pająka nie podejdę nawet z długą lufą
(światło ładnie złapane, no i moment)
myślałam że już tu pisałam
ale ten prima aprilisowy dzień mnie zmylił :)
dla mnie równiez obydwa kadry superanckie :)
fajnie "ustrzelone" owe dziki :)
Zacząłem bawić się manualnym obiektywem m42. Kilka fotek z pierwszego podejścia:
bernikle kanadyjskie
Załącznik 63179
czereśnia
Załącznik 63180
krzyżówka tuż po starcie
Załącznik 63181
i na koniec panorama
Załącznik 63178
AAaaaaa.Zaznaczaj zawsze w takich wiadomosciach,ze nie byl glebiej jak 30 cm pod ziemia.Wszystko chyba co glebiej to trza oddac panstwu,bo inaczej wsadza do kryminalu.Chyba,ze za odra wykopales.Pewnie ruskie zostawili jak sie wycofywali.:lol:
Ps.Dobrze ze wibratora nie wykopales abo granata jakiego.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
moim zdaniem fajnie wyszlo , sens uzywania manualnych obiektywow m42 ja widze w sytuacjach gdzie chcemy uzyskac mala GO i ladne rozmycie tla , w pozostalych przypadkach lepiej uzyc szkiel Zuiko
Czas na odkurzenie wątku :)
Dawno nie było architektury:
Załącznik 63519 Załącznik 63520 Załącznik 63518
Dwojeczka i trojeczka jak dla mnie :-)
Fajnie, klasycznie, na 1. trochę niesfornie ;)
Ta niesforna ;) jedynka mi się podoba.
Miło, że się podobało :)
Na pierwszym, tym niesfornym, odbicie anteny na Maintower w szklanej elewacji Twintowers. Oddalone są od siebie o jakieś 200-250 m.
A dla mnie z kolei 3 tylko mocniej bym obróbką podkręciła :)
Pozdrawiam serdecznie :)
O to chodziło?
Przedtem Załącznik 63588 Podostrzone Załącznik 63590
A masz, co mi tam :D
Załącznik 63593
Bardzo ciekawa ta Twoja architektura.
A co powiecie na to?
Załącznik 63780
fajny rogacz , budynek z ogromnym potencjalem , moze inne niebo by sie przydalo , albo jakas "mgla" w gornej czesci , wydaje mi sie ze dol kadru jest lekko skrecony w lewo , ale moze mi sie tylko tak wydaje , fajnie ze robisz znowu w architekturze ;-)
A kolor masz?
Przed architekturą chylę czoła. Lubię oglądać, jak ktoś zamyka w formę coś :)
A mam :D
Załącznik 63795
Kolor lepszy, wręcz dla mnie kapitalny
kolor rzeczywiście smaczny!