6 Mr. Ti,
474 i 475 podobają się bardzo, mimo trochę drewnianych póz, ale to leśna wróżka więc takie jej prawo. :-D
476 to świetny materiał do montażu, jeżeli masz jej zdjęcie w podobnej pozie: dżinka z tego wyjdzie świetna!
Wersja do druku
Z tymi zielonymi dymami jest coś jeszcze, gdzie wyszły tam, gdzie miały być? Fajoski ten pomysł na zieloną sesję. Gratuluję pomysłów Tobie i modelkom. Fascynujące, że znajdujesz takie Zosie-Samosie ;)
Piękne klimaty a szczególnie ostatnia wrzuta.
---------- Post dodany o 21:09 ---------- Poprzedni post był o 21:08 ----------
Tak... z Tymi zielonymi dymami mam całą masę fajnych. To zadymione pokazałem trochę dla śmiechu. Ujęć dymnych jest sporo i powstały właśnie z myślą o złożeniu czegoś fajnego :)
Tylko to wymaga trochę czasu żeby to poskładać ładnie.
Tomek
475 spodobało mi się ze względu na udanie (artystycznie?) przekazaną zjawiskowość i widowiskowość sceny, bo to co moje oko widzi, to piękny portret, powabny i dynamiczny plus event zaskakujący, perspektywiczny, modelka jako prezenterka i wróżka. Sądzę, że to było bardzo trudne technicznie zdjęcie. Wymagające natchnienia, sprytu i polotu.
Pzdr, TJ
Bardzo ciekawie zapowiada sie plenerowa zielona seria. 475 totalnie basniowe i dopracowane w kazdym calu, odwaze sie nawet dodac, ze wedlug mnie to jedno z najlepszych zdjec w twoim wydaniu.
Gratuluje i chetnie poczekam na reszte z dymem :grin:
Hej,
Zielone dymy naprawdę ciekawe, urokliwe i bajeczne. raz jeszcze Brawo!
brgds
robs
Hejas,
Niedawno robiłem foty... tarczy :) Znajomy wytwarza tarcze zdobione rysunkami i poprosił o parę fot więc na szybko zainscenizowaliśmy mały plenerek :)
A same tarcze (i inne dzieła gościa) możecie podziwiać tu:
https://www.facebook.com/Black-Fores...6025/timeline/
477.
Załącznik 157418
478.
Załącznik 157419
479.
Załącznik 157420
480.
Załącznik 157421
481.
Załącznik 157422
:)
T.
Twoje foty niezmiennie mi się podobają, teraz też, ale pod warunkiem, że opatrzysz je tytułem "wojowniczka"/"wojowniczki". Z punktu widzenia producenta tarcz, to raczej bym nie był zadowolony.