Kolorowe bardziej... Jakies takie... No bardziej po prostu :)
T.
Wersja do druku
Kolorowe bardziej... Jakies takie... No bardziej po prostu :)
T.
Zdecydowanie kolor, ocena w galerii...
Jeszcze troszeczkę nad oczami popracować i będzie miodzio (ale co ja się tam znam)...
Pozdrawiam
Miałeś, chyba nawet ze dwa :P (jeden na bank)
Podrzucę jeszcze jedno- podobne już w galerii jest więc tam nie planuję dawać, toszke inny kadr (bez obcianana gowy :wink:) obrobiłam inaczej kolorystycznie, chyba nawet podoba mi się bardziej, a może po prostu dzis mam taką melodię.
Dziekuję Wam za odwiedziny w wątku :grin:
Wanilio, dobrze Ci służą te Warsztaty.
Podziwiam Twoje dążenie do poszukiwań i eksperymentów.
Trzymam kciuki za ten wątek, byś się nie zniechęciła i regularnie dzieliła z nami Twoimi pracami :)
Witam
Przyznam, że zaglądam tutaj znacznie częściej niż piszę.
Pozdrawiam
OO, i tak fotka mię się podoba :-)
Nawet mam podobną :) (jeśli mogę wrzucić do Twojego wątku?)
Tyle że u ciebie pracuje technika, u mnie to tylko pstryk.
@domadm..... jaj sobie nie rób :D
a co do ostatniego zdjęcia wanilii, to szkoda, że dziewczyna jest w tym zielonym stroju :) coś delikatniejszego by ciekawiej wyglądało.
ale uchwycone spojrzenie i makijaż - cudnie :)
Tomku szkoda , że tak daleko masz te swoją osobistą modelkę, bo warta fotograficznego poeksploatowania :grin: Pozdrowienia :grin:
Przeglądnąłem parę ostatnich stron - portrety MZ świetne. Nie wiem czy to zasługa modelek czy stylizacji/obróbki ale są jakieś takie ... drapieżne.
O ... to dobrze bo to znaczy , że "moje" :wink:
kolejna...
Ostatnie zdjęcie bardzo ciekawe, kierunek i typy w jakie wchodzisz takie nietuzinkowe ;)
pzdr
Ostatnie b.ciekawe chociaż odrealnione.
Pięknie fotografujesz. Jestem za każdym razem pod wielkim wrażeniem Twojej wrażliwości. Pięknie operujesz kolorem, całkiem dobrze światłem i kadry też są dobre. I zazdroszczę modelek - są bardzo charakterne : )
pozdrawiam,
Przemek
Zaglądnąłem.................:-)
To co chcesz przeczytać napiszą inni,jak tak nie umiem:-)
Voovoo fajnie , że wpadłeś :grin:
Wiedziałem,że sie ucieszysz :-)
....zaglądam często do Twojego wątku - nawet nie komentuje. Ile razy można byłoby pisać- rewelacja....
Pani czerwona OK, Pani fioletowa wygląda jak przybrudzona, celowe postarzenie?
Fajne fotki charakterystyczne. Waniliowe...
Pozdrawiam AP.
Od dawna kibicuję rudej modelce. Ta druga, koścista, jest dla mnie mało fotohigieniczna.
Alicja w czerwieni czadowa :) Swietna fota i ciekawa modelka!
T.
wanilia zaglądam do Twojego wątku dość często i za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem! Świetne zdjęcia i rewelacyjne modelki :wink:
takie tam ...:)
ehh nutki ładne, ale fortepiany nie czaiłbym nosić już się nanosiłem :) przypomina mi się piękny fajowo gadający 600kg petroff :)
Witaj Taz :grin:
Niczego nie nosiłam, nawet nie umiem sobie wyobrazić jak takiego kolosa można targać :grin:
Jest specjalny wózek transportowy, ale na scenę to sam nie wjedzie :)
Podoba się owszem , ale stało by coś na przeszkodzie, by kolumny były równolegle, a lewe nogi fortepianu pionowe?, Wiem,że się czepiam, wiem ,że 24 u Ciebie to 12 u Olka i krzywić trochę musi, ale psuje mi to trochę odbiór ciekawej fotografii.
Pozdrawiam AP.
Fajne,ale trzeba było taki bałagan robić na podłodze :?::wink:
To jest mój pierwszy wpis w Twoim wątku i pierwsza ocena w galerii.
Nie cierpię softu w glamour i dlatego nie oceniam
takich zdjęć na forum - po co psuć dobry humor autorom.
Myślę, że nadaje się tylko do reklamy i niepoprawnym romantykom.
Twoje zdjęcie wyraźnie odstaje od całej reszty (czy na plus to kwestia gustu).
Mnie się bardzo podoba.
Pewnie znasz, ale może inni też się zainteresują
i chociaż trochę zmienią zdanie.
P.s. Wracam do ptaszków, kwiatków i samolocików - tam moje miejsce.
wielkie okulary, podkolanówki, sukienka w grochy, biały kołnierzyk i włosy zapewne rozczesywane co rano staroświecką drewnianą szczotką. To wszystko super pasuje do szkolnomuzycznej tematyki.
Do tego utwory na cztery ręce są tak megadziewczyńskie. Nawet te nuty na podłodze chyba są do czegoś czteroręcznego.
Zachęciłbym do zatrzymania się na chwilę w tematyce pianistkowej ale nie mam śmiałości ;)
PS
się wziąłem i rozczuliłem.