Dzięki za upewnienie mnie, że wciąż i jeszcze dobrze widzę kolory. To świetna wiadomość. @jck dziękuję.
Lilen - granatowy ptaszek wyglada odjadowo. Być tak widocznym i przeżyć to zapewne niełatwe...
Wersja do druku
Dzięki za upewnienie mnie, że wciąż i jeszcze dobrze widzę kolory. To świetna wiadomość. @jck dziękuję.
Lilen - granatowy ptaszek wyglada odjadowo. Być tak widocznym i przeżyć to zapewne niełatwe...
@Lilen w uzupełnieniu.
Lepsze i bardziej subtelne będzie zrobienie tej korekcji na krzywych (green).
@jck nigdy nie było mi po drodze z krzywymi. Kiedyś próbowałem się zaprzyjaźnić ale nic z tego nie wyszło :???:. Swoją wersję tego zdjęcia już zostawię taką jaką jest - większą uwagę będę zwracał na to w przyszłości :)
fajna lekcja - mysle ze dla wszystkich zagldających :)
ostatnie koty faktycznie w punkt jesli chodzi o kolorystyke :)
a niebieski ptak - true - w takim klimacie chyba ma nielatwo :)
Dziękuję wszystkim zaangażowanym za uczynienie mnie nieco mniej zielonym ;)
Zwracam honor, wzrok masz sokoli :)
Odnośnie do Bystrzaka to sądząc po ich ilości nie mają z przeżyciem większych problemów :D
Teraz zdjęcie bez zielonego to powinno nie być "kontrowersji" wokół kolorów ;)
260. Korzystanie z wodopoju to duży stres, szczególnie dla roślinożerców. Nigdy nie wiadomo co może czyhać w mętnej wodzie lub w pobliskich krzakach. W parze zawsze raźniej a i ryzyko się rozkłada na dwóch :)
Załącznik 231544
A gdzie "crocodyl" ?
Jak na NG oglądam, to tak pokazują - zebry lub gnu piją, a krokodillus wyskakuje i łapie za pysk lub udo.
Żart oczywiście :mrgreen:
juz gdzies to widziałam :mrgreen:
kapitalny portrecik :)
Łooo Panie... Takie cuda to tylko w telewizji....
Zawsze musisz być do przodu ;) Dzięki!
261. Pokręcona lwica. Lwy to największe koty afrykańskie i równocześnie jedyne koty prowadzące stadny tryb życia. Zwiększa to skuteczność polowań jak i zapewnia lepszą ochronę młodych kociaków. Spoiwem każdego stada są spokrewnione lwice, które często wymieniają się drobnymi czułościami.
Załącznik 231562
262. Podniebne akrobacje nad jeziorem Kerkini w Grecji w wykonaniu pelikanów kędzierzawych.
Załącznik 231594
Pelikany super! (poprzednie też fajne, ale jednak pelikany je przebiły).