Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Oj tak, tak, wiem coś o tym. Mieszkam na wschodzie Łodzi, jak idę na 6 rano do pracy specjalnie wstaję o 3 żeby coś złapać i często ostatnio trafiam kulą w płot. Słońce owszem wschodzi jak pomarańcz, ale szybko ginie za chmurami i jest po zabawie. Gdyby nie to, już miałbym co pokazać.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Dzięki Biker :), właśnie, to jego wczesne wstawanie to nielichy problem. A jak do tego szybko się zachmurzy to można się lekko wkurzyć...
Albo jak się klisza skończy jak mi w Pentaxie haha :D. A miałbym fajnego pstryka z ulicy u mnie na osiedlu :D. Byłem przekonany, że jeszcze 1 czy 2 klatki mi zostały a tu zonk :)
Ale fotki fajne z poranka :)
dlatego warto brać i "a" i "c" :)
Smakowity ten Twój poranek, aż się chce zwlekać skoro świt (lub w ogóle nie kłaść :D)
Yamada przeważnie tak robię ale wtedy miałem ze sobą jedynie Pentaxa :). Brać "A" i "C" to wielki dylemat powtarzalności kadrów i na prawdę jest problematyczne rozgraniczyć co czym robić, chociaż już wypracowałem sobie pewien system lub biorę jedynie "A" aby było trudniej ale teraz zawsze mam dodatkową rolkę w zapasie :)
Kto rano wstaje, temu pan Bóg daje.
Foty z kropelkami cud-mniód. Naprawdę fajne.
Przejrzalem zaleglosci...fajne, czesciej wstawaj o takiej porze.
Fajnie wygląda ta pajęczynka :grin:
hmmm y254 - coś brzydkiego z niebem się zrobiło... Na nieostrość nałożyła się kompresja?