Zaległości sobie nadrobiłem, górskie wrzuty z dużą przyjemnością się ogląda, fajnie takie inne podejście zobaczyć, zero nudy, fajne kadry, będzie co pooglądać mam nadzieję jeszcze.
Wersja do druku
Zaległości sobie nadrobiłem, górskie wrzuty z dużą przyjemnością się ogląda, fajnie takie inne podejście zobaczyć, zero nudy, fajne kadry, będzie co pooglądać mam nadzieję jeszcze.
Oj to chyba będzie wszystko z tematu górskiego. Może coś jeszcze znajdę, ale jakoś wielu zdjeć nie przywiozłem. Pogoda była średnia a jak już zrobiła się dobra to musiałem wracać do Warszawy...
Ostatnie dni ładnej jesieni, chyba ;)
168,169,170
Ostatnie dwie wrzuty klimatyczne. Najlepiej podoba mi się ostatni zdjęcie z przedostatniej wrzuty.
Fajne dwie ostatnie wrzutki. Wyróżnię 166 i 169.
Dzięki. Ta ostatnia to taka "na szybko". Fajnie dzisiaj wiało ;)
z ostatniej wrzutki wchodzę w to pierwsze z uwagi na świetlistość.... i wchodzę na bosaka :grin:
chyba ju z się do gryp i innych bakcyli zdążyłam przyzwyczaić i ciężko mi sobie wyobrazić życie bez nich. ;) na przełomie września i października właziłam na bosaka do morza, żeby sfocić fajne wzorki na tafli i jedna taka zaraza się przeczepiła do mnie na stałe, więc może teraz szuka towarzystwa z trawki? :mrgreen:
Rzadko robię takie zdjęcia, ale tym razem nie mogłem się powstrzymać. Miałem akurat aparat pod ręką to jedno strzeliłem. Nie jest idealne, ale mam nadzieję, że Wam się spodoba
171