Śliczne te dziewczątka :)
Wersja do druku
Śliczne te dziewczątka :)
Sliczne portrety dzieci, podobaja sie bardzo.
Najciekawszy wg mnie ostatni wlaśnie- ale nieco inaczej bym kadrowała- troszkę za mało dołu i lewej strony. I troszkę jakby ciuszki, kolczyki przeostrzone? Mocno "grają".
Tak czy siak bardzo fajny ten ostatni! :grin:
Jak na razie to mnie tak glaskacie, ze az uwierze ze cos z tych slicznych dzieci wycisnelam. Wielkie dzieki wszystkim. :grin:
Wanilia sluszne te Twoje uwagi. Ten dol to sama ciachnelam....bo cos tam bylo co mi walio po oczach. Natomiast z boku wiecej nie mam, nie zdazylam zrobic tego zdjecia lepiej. Przy dzieciakach trzeba miec refleksss.
Doczekałem się :P Świetne dzieciaczki :) Najlepsza 3 msz :)
Uwydatnil bym w obrobce stroje-sa ciekawe i "bogato strojne"-cos w tym kierunku,tak zeby zloty roznil sie od zoltego,wszak to inne kolory
Jak dla mnie to trafiles w "10" Mirek.
Ja chcialam isc w tym kierunku ale mi za bardzo buzka dziewczynki nabierala kolorow i sobie odpuscilam. :roll:
U ciebie kostium jest pieknie uwydatniony, ale wlasnie...co z ta buzia??
Nie jest troche za czerwona?? Nie mozna tego jakos wywazyc?? :grin:
Urocze te dzieciaczki i bardzo fajne portreciki. A obróbka Mirka bardzo ładnie podkreśliła strój.
Moze i jest,mnie tam nie bylo.A juz nie chcialo mi sie robic maski i pedzlowac.Maski to juz za skomplikowane dla mnie w PS:-P
Na poprawki mam 10 sek-wiecej nie mam czasu:wink:
Olkiem jak bys robila to on juz takie wypluwa bez zabawy,jednak Canon to juz ma problemy z kolorami.