A fe :( Mów "grzaniec", lepiej brzmi ;)
Wersja do druku
I grzaniec grzeje, a piwo nie.
Hmmm , łyskacz :mrgreen:
Wracając do zdjęć - to ptaszek w wielopostaciowej formie ładny i akuratny - taki w sam raz na zdjęcia. Poza tym, którego słomka podzieliła na pół.
ciepłe, ciepłe... kurka wodna, 10 min musiałem przekonywać kucharki, że muszą wyjąć z zamrażalki jakieś popierdółki żeby się moje kartony zmieściły.
nie pytajcie co musiałem robić żeby je przekonać, to zostanie tajemnicą kuchni:mrgreen:
kurde, sugerujesz Bogdanie miły że mam teraz sponsorować 18 letnią łyche na myszach??:mrgreen: niech pomyślę, dwa kartony po 20 butelek x 120 pln/szt. taniej wyjdzie zachorować w czasie zlotu:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ale koniec z poważnymi tematami o alkoholu, nigdy nie piłem i pić nie będę.:shock:
przecież to wątek dla klientów nieawanturujących się, znaczy w krawatach:roll:. czas pochauturzyć trochę
chciałem dziś też wybrać się na te małe latajce i łeb przewietrzyć, ale pogoda jeszcze bardziej denna niż wczoraj. więc wrócę do łabędzi. "rozgrzeję" Was ciepłymi kadrami.
z reguły staram się wstawiać 3-paki, ale nie mogłem się zdecydować, amsory za dużo zdjęć
249.
Załącznik 119084
250.
Załącznik 119086
251.
Załącznik 119083
252.
Załącznik 119085
253.
Załącznik 119087
253 - IMO wygląda jakby hamował ;) ten łeb wciśnięty w siebie ;)
251 istny król zwołuje towarzyszy na impreze...
jakoś tak cieplej mi się zrobiło... możliwe to to ... przecież zimno jest
Pierwsze rewelka, moment idealny.
251, 252 i 253. W tej kolejności :) Na 253 poza fajna. Tak jeszcze łabędzia przyczajonego nie widziałem.
Nie bądź taki skromny. Zdjęcia są fajne i już, a mankamenty...........
Sam znajdziesz i sam poprawisz, wszak trening czyni lepszym:grin:
Dawaj następne bo jest co podziwiać.