fajniutkie :)
Wersja do druku
fajniutkie :)
Dobre, dobre. Tak sie zastanawialem, do czego moze (oprocz napisu na kolumnie ;) ) nawiazywac tytul. Pan i pies? ;) Lubie tu zagladac. Twoje zdjecia zawsze opowiadaja jakas ciekawa historie.
Pzdr
Kolejne uliczne foty:
352
353
w pierwszym przeszkadzajka na szybie w PD strasznie mierzi :) na drugim fajny dynamiczny kadr i reklamą kalendarza Lavazzy w tle :D (ten kalendarz jest prześwietny)
pozdrawiam
Ostatnie całkiem całkiem :)
Szkoda tylko uciętego rogu reklamy.
O, kolejne dobre fotki :) Podoba mi sie to ziarno na pierwszej fotce. Dzieki niemu widz czuje dystanst miedzy tymi ludzmi w autobusie. Tymi ludzmi za szyba, w autobusie, ktory wlasnie przemknal, jest coraz dalej i dalej, jedzie gdzies, daleko...
352 dynamiczne, racja. Mi sie osobiscie ten kalendarz Lavazzy srednio podoba. Wykonany jest mistrzowsko, robi na mnie niesamowite wrazenie, ale jakos mi nie lezy.
Pzdr
Ja wiem ty lubisz naturalną fotografię, ale powiem ci że na tych zdjęciach nie ma za wiele PS, widziałes zdjęcia z backstage`u?? Nawet nie myślę jakim mieli budżet na realizację tego projektu :DCytat:
Zamieszczone przez suchar
pozdrawiam
W tym autobusowym podoba mi się kadr i ziarno, a z kolei pan z Lavazzą mi nie leży. Kąt pochylenia i kompozycja obrazu jakoś do mnie nie trafia.
Juz tlumaczylem, ze sam tez siedze w PS-ie czesto i sobie tam tez kombinuje. Co nieco tam widzialem, efekt po prostu mi za bardzo nie lezy. Tak jak pisalem, robi to na mnie wrazenie, bo jest to przedsiewziecie i efekt mistrzowski, ale mi nie za bardzo lezy.Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Pzdr
352-rewelacja, juz drugi dzien ogladam i nie wiem-caly czas mam wrazenie, ze wyglada znajomo, moze dlatego, ze czlowiek nastal sie na tych przystankach i ogladal te twarze za szyba, w kazdym razie bardzo mi sie podoba.