przyłączam się do gratulacji,
zdjęcie jest zauważone nie tylko u nas
brawo kris70
Wersja do druku
przyłączam się do gratulacji,
zdjęcie jest zauważone nie tylko u nas
brawo kris70
Świetne zdjęcie Kris, gratulacje. Suparaśny jest też prywatny lisek - lisijamki (nie mogłoby być inaczej). Pozdro
i moje gratulacje przyjmij, cudne te mgliste , znaczy się zamglone ptaszki są :cool:
Cieszy mnie to wyróżnienie na portalu BW ale pochwały i dobre słowo od starej wiary z tego forum cieszy jeszcze bardziej. Dzięki wielkie wam drodzy przyjaciele.
fota przednia - nie dziwi wyróżnienie :)
gratulacje - i cóż - czekamy na więcej ;)
Cześć
Na początku myślałem, że jest jeden, z czasem przyszła mała gromadka. Pochwalić muszę żonę, bo zrobiła obiad z którego nawet liski były zadowolone ;)
Nie obyło się bez zatargów który pierwszy ma zjeść.
Liski przecudne! Gratuluje spotkania. SUPER!!!:)
Kapitalne :grin:
Żarciem je przekupił, to mu ślicznie zapozowały. :mrgreen:
Świetne. :mrgreen:
Aleś sobie pohasał z tymi liskami. Super seria.:)
Śliczne urwisy. Gratuluję zdjęć :)
Fajne te maluchy, zdjecia super. Gratuluję i ja tego spotkania.
Nieczęsto takie spotkania się trafiają. Gratulacje, piękne zdjęcia :)
Witam.
Wczoraj udało mi się trochę " pomęczyć "pewną rodzinkę Zauszników
Załącznik 148606Załącznik 148604Załącznik 148605Załącznik 148607Załącznik 148608
Pozdr.Krzysiek.
Warto było się pomęczyć, kapitalna seria :grin:
Nie będę oryginalny - coś pięknego :)
@kasprzyk - liski koncertowe :-) A one tak sobie samopas biegały w Twoim otoczeniu? Bo piszesz, że na obiad się załapały.
@kris70 - Czy ten starszy jegomość, czy może mama na plecach ma małego? Fota 3 i 4.
kris70 - piękne ujęcia!
Dziękuję za oceny moich lisków. To nie do końca jest tak, że spotkanie przypadkowe, w poniedziałek musiałem przygotować teren - to dalej jest ta sama czatownia, gdzie fotografowałem jenoty i "polowałem" na borsuki -
zrobiłem także nowe oczko wodne. Kilka krotnie w tym roku już robiłem zasiadki, nie długie 1,2godzinne - bez efektów. We wtorek podkarmiłem, w środę karma niestety nie zginęła, w czwartek już tak. Mimo wszystko wczoraj nie nastawiałem się, że coś przyjdzie, jednak się udało :)
wspaniale, wspaniale!!!
i liski i zauszniki.
choć ptaszki ujęły mnie bardziej. z małymi po wykluciu - bezcenne chwile
tylko pozazdrościć
komu mogłem temu wyraziłem swój zachwyt:grin:
Wspaniale te dwie serie - lisków i zauszników.
Serdeczne gratulacje dla autorów.
Pozdrawiam
Świetne sesje z liskami i zausznikami. Gratuluję i podziwiam.
kris70, ale kapitalną serię wrzuciłeś. Trójeczka najlepsza i jakościowo świetnie wyszły.
kasprzyk, doskonała sesja z liskami. Brawo!!
Znakomite to foto kris.
Pozdrawiam.
Bardzo dziękuję za tak pozytywne opinie odnośnie mojej serii z Zausznikami. Osobiście mam pewien niedosyt co do jakości, trochę też brakowało lepszego światełka.
Pozdrawiam kris.
Piękności ci on jest :) I "strzał" przedni.
Pozdrawiam.
Dzięki. Liski na razie się mnie nie boją, pewnie do momentu aż mnie zobaczą. Podchodzą na wyciągniecie ręki, nawet już nie reagują na gwizdanie i inne dźwięki którymi wymuszam, żeby spojrzały się w obiektyw.
Okazało się, że jest ich jeszcze więcej - dzisiaj przyszło 7 maluchów.
Dzisiaj w drodze powrotnej zachciało mi się odwiedzić rzekę Noteć - często tam zajeżdżam, niby twarda ubita droga, a tu dzisiaj zonk :cry: Prawdopodobnie robota bobrów, ziemia się zapadła, po wyciągnięciu auta, nadkole samo się zdemontowało ;) zderzak wyhaczył, nie wiem co jeszcze - jutro za dnia trzeba obejrzeć.
cześć,
Liski w zabawie - super!!!
Współczuje z powodu auta, może zmienić rejestracje? - na dziś mówi, że jak PeCH, to PeCH...
pozdr,
:) przypomniałeś mi pewnego inspektora, jak robiliśmy inwestycje w Stargardzie Szczecińskim, i przyjeżdżali pracownicy na budowę, to zawsze przygadywał; ooo pechy przyjechały ;)
liski są piękne.
a samochodu szkoda, to duży pech
Sorki za śmiecenie w wątku, ale może ktoś z Was będzie wiedział więc pytam z ciekawości. Co to za stworzenie od dwóch dni o tej porze może wydawać dość głośne i w sumie nieprzyjemne dźwięki. Dość regularny pisk, trwający około sekundy w interwale co kilka sekund. Słyszę to za oknem od strony krzaków/nieużytków.
Seria z liskami kapitalna,brawo...