A u mnie jeszcze kilka leży i czeka na odbiorców.....
Wersja do druku
A u mnie jeszcze kilka leży i czeka na odbiorców.....
Witajcie !
Koniec roku się zbliża nieubłaganie. Pora pomyśleć o kalendarzach na 2013 rok.
Klubowiczów z woj. zachodniopomorskiego :
ARTUR
JAMSBORG
PIECIEK
SKOW
proszę o potwierdzenie czy kalendarze poczta im dostarczyła.
Klubowiczów :
AGDKOWAL
GRZEGORZSZ
proszę o podanie adresów do wysyłki.
Klubowiczów z woj. wielkopolskiego :
BAHTEK83
FOTOMIC
GIBBERPL
QAZY
R@FI
proszę w wątku, w dziale spotkania: Poznań - kalendarze, o podjęcie decyzji o miejscu i czasie odbioru kalendarzy.
Oczekuję konstruktywnej decyzji o miejscu i czasie.
[QUOTE=daszek;
Po dzisiejszym spotkaniu stwierdzam, że ten sposób dystrybucji jest mało wydajny.
Kalendarze odebrali: Ceat i Sikor.
Kalendarz pięky, śliczny (tak stwierdziła moja pani) :). Dla mnie jest najpiękniejszy.
Dzieki daszek za dystrybucję, czas i podesłanego linka.
Kalendarz bardzo mi się podoba.
Jest po prostu przepiękny.
Wielkie dzięki dla wszystkich co się przyczynili do jego powstania, dystrybucji, itp. :)
Mam takie pytanie odnośnie kalendarza... Dostałem info, że kalendarz mam do odebrania w Łodzi. Straaaasznie mi nie po drodze do tej Łodzi. Na co dzień pracuję w Warszawie. Może jest szansa żebym mógł odebrać od kogoś w stolicy? Fakt, że Skierniewice leżą w woj.łódzkim ale myślałem, że będą wysyłane pocztą :(
bartmika, wysłałem do Ciebie maila, czekam na kontakt.
Mam też kalendarze dla:
Iwo
arek91
bast
Grzegorz73
Januszzk17
Verdi
yura
Do niektórych kolegów wysyłałem maile, niektórzy nie odpowiadają, na razie czekam na kontakty
Sprawa wyjaśniona. Moja wina, że od razu nie zadzwoniłem do Biker-a. Bardzo dziękuję za szybką reakcję. Zwracam honor.
Pozdrowienia.
Odebrałem dziś kalendarz - no cóż, piękny jest....
Podziękowania dla daszka za dystrybucję no i oczywiście inicjatorom/organizatorom/sponsorom tego przedsięwzięcia!
UWAGA W-wa!
Kolega lekar nie ma włączonego PW - brak możliwości wysłania PW, proszę zatem o kontakt.
Od weekendu do - mniej więcej - środy, będę nieosiągalny - sprawy rodzinne,
dlatego też zapraszam jutro w piątek
i przepraszam za utrudnienia.