Wieczorne foty git. Porządnie zrobione na moje laickie oko
pozdro :)
Wersja do druku
Wieczorne foty git. Porządnie zrobione na moje laickie oko
pozdro :)
Bardzo fajne zdjęcia wieczorową porą. Podobają mi się.
309 - oklepane miejsce z każdej strony, ale zdjęcie mi się podoba.
No właśnie chciałem przez to powiedzieć, że w tych miejscach jest zrobionych już mnóstwo fotek ale zawsze kolejne przyciągają oko.
To z lizakiem utrafione w odpowiednim momencie jednak gość w środku trochę popsuł Ci ujęcie.
Drugie najbardziej mi sie podoba, plątanina torów i trakcji, wydaje się, że to kompletny chaos a jednak funkcjonuje i jest w tym porządek.
Trzecie takie sobie. Nie dlatego, ze obiekt jest "oklepany" ale samo ujęcie niezbyt odkrywcze.
A posuł., niestety. Jak się pewnie domyślasz, nie mogłem czekać, aż sobie pójdzie :grin:
No cóż, kiedy tak łaziłem po dworcu, perony były w zasasdzie puste. Ludzie przychodzili na czas, bez wyprzedzenia. Wsiadali do pociągu i na peronie było prawie pusto. Dopiero przyjazd pociągu powodował zaludnienie się peronów. Cała masa podróżnych jednocześnie wysiadających z pociągu, potrafiła zapchać cały, długi przecież, peron. To mnie zainspirowało- widać nie wyszło :cry:
Faktycznie, plątanina taka, że dwa pociągi się splątały :) Szkoda tylko, że tym razem słup mi popsuł kadr. Stałem na końcu peronu i nie miałem zbyt dużego wyboru (jeśli chodzi o miejsce).
Z kolejowych najbardziej spodobała mi się plątanina torów. Natomiast 310 świetne. Nawet ten słup mi nie przeszkadza. Przedstawiona sytuacja wynagradza wszystko.
Fajne te nocne foty,w 305 podoba się kolor nieba - taki lubię.
Zdj.306 - 'duchy' po lewej są jak najbardziej OK,dobra kompozycja.
Zdj.308 - ciekawe,nawet bardzo.Chociaż muszę powiedziec,że piknie by było,gdyby 'ciuchcia' wjeżdżała na tor prowadzący do PD.
Zdj.309 - najmniej interesujące z tej serii - gdybyś może się położył na peronie przy białej linii,to kto wie ? :)
Zdj.310 - wszystko s*&^%ł semafor. :D
Miejsca zdecydowanie warte eksploracji.Jeśli chce się miec cyc malinę na fotce,to trzeba(nie ma innej możliwości) wracac w te miejsca wiele razy.Za którymś się uda.Oj wiem coś o tym...
pozdro.