To jak z karmą, każdy ma swoją. :mrgreen:
Wersja do druku
Powiem po "romkowemu" - adny oś :mrgreen:
Nieudane próby na kukułkę ;)
Oj! Chciałbym upolowac tak nieudany kadr!
Nie siada tam gdzie bym sobie tego życzył, będę jeszcze próbował, aczkolwiek nie wiadomo kiedy będzie czas.
Fajna jest. Z łowami foto tak już jest urok, że nie zawsze ptaszysko usiądzie gdzie nam by się chciało. Pozdrawiam
Oj tam ,oj tam - zaraz - nieudane :)
Samo wypatrzenie tej modelki to nie lada sztuka, a co dopiero fotki pstrykniecie.
Gratuluję i pozdrawiam.
Wyczytałem, że żywią się włochatymi gąsienicami, więc może zapoluj na to paskudztwo, połóż na tym patyku :)
Załącznik 119100
A ja przed chwilą takiego osia upolowałem. ;)
ile go drukowałeś ?
Romek , to trwałe jest? . To może zamówię u Ciebie grip do epla5 . Zrobęi odcisk w plastelinie na wzór i bedzie komplet jak blat hassela czy hasel -blaTa :)
romek, a ta drukarka działa na baterie, jakby nad wodą nic nie było to w trzcinach wydrukowałbym sobie jakąś czaplę długonogą - białą
fajny łoś, prawie pięć godzin czatowania, nieźle;)
Cześć
Kilka lat żyję z myszami w czatowni - do tej pory tylko je słyszałem - ich szelest, nigdy nie udało się zrobić nawet zdjęcia dokumentacyjnego.
Dzisiaj kiedy przygotowywałem się na dzięcioła, grając sobie w Angrybirds, patrzę mimo woli w jedno z okienek, a tam wyskoczyła sympatyczna mycha. O dziwo zatrzymywała się na piasku, chrupiąc słonecznik, po chwili wskakiwała w trawę i pojawiała się ponownie. Postanowiłem nie zmarnować okazji, wyszedłem z budy, trawę trochę rozgarnąłem i piasek, schowałem się ponownie, po minucie, dwóch - jest znowu :)
Warunki nie sprzyjały, zrobiłem kilka podobnych ujęć i myśląc, że gość będzie biesiadować tak do wieczora, odłożyłem aparat w oczekiwaniu na lepszy kadr - niestety po 5 -10 min mysz się schowała i już nie pojawiła - znowu przyjdzie dwa lata na okazję poczekać ;)
pzdr
Dzięciołek za to zapozował wspaniale.
Pozdrawiam.
Witaj. Ładne zdjęcia Kasprzyk prezentujesz. Będę częściej tu zaglądał.
Dzięki panowie.
Oczywiście cenniejsza dla mnie mysz, już się nie pojawiła, z dzięciołem też nie wszystko zagrało jest taki kadr:
Dzięcioł duży
Odwiedziny w lisiejjamce :grin:
Lisek krąży od kilku miesięcy koło mojej posesji, w końcu odważył się wejść :)
O kurcze, cudny jest :mrgreen:
Może być cudny, aby nie był wściekły :???:
bardzo fajny lisek
Znowu odkopuję wątek. Ja już jestem poza burtą ptasiej fotografii, ale cały czas śledzę poczynania bliższych i dalszych znajomych i chciałbym wspomnieć o wyróżnieniu na jednym z portali ptasiarskich dla naszego forumowego kolegi:
Zdjęcie dnia birdwatching.pl
http://www.birdwatching.pl/galeria/o.../zdjecie/72944
kris70 brawo!!
Tylko pogratulować.
Brawo.
Pozdrówka.
Brawo :)
pozdro
Gratulacje! :)
Świetnie :grin:
Świetna fota Krisa, gratki.
Zasłużone wyróżnienie, gratulacje.