O ten błogi sen właśnie mi chodziło którego nic nie zakłóci nawet leżący na ziemi człowiek.
Wersja do druku
O ten błogi sen właśnie mi chodziło którego nic nie zakłóci nawet leżący na ziemi człowiek.
Wielkie dzięki za odwiedziny. Odnośnie ostatniej fotki to ta plama obok leżącego to krew, leżał w silnym szoku zapewne, bo wyrżnąć głową o glebę to żadna przyjemność. W pobliżu był policjant i ta kobieta, która żywo zainteresowała się koleją wydarzeń. To było już długo po dobranocce, więc sennie już zaczynało się robić na dworcu. Dla tych siedzących na ławkach to nie pierwszyzna, i nic nie mogło zmącić ich sennego błogostanu czy kontynuacji ciekawej rozmowy. Fotkę mółbym jeszcze wyprostować ale uciąłbym dolną część kuli, a to by była duża strata dla całości przekazu. I tak sporo równałem do pionu.
Poniżej kolejne fotki z cyklu "be like orwocolor" ;-)
344.
345.
Kazek , powtórzę się, Kuba twoimi oczętami bardzo mi się. Obróbka bardzo pasuje. Zazdroszczę , i wyjazdu i fot.
robione rikosiem ? Pytam, bo jakoś tak szeroko mi się wydaje.
344- w pierwszym momencie pominąłem ale ten prowadzący za ramię gest kobiety która myślami jest zupełnie gdzie indziej jakby kubańska opieka po szpitalu przyprowadziła pacjentkę do domu lub coś w tym stylu. 345- zwózka surowców wtórnych czynność taka jak wszędzie na świecie a tu z kubańskim klimatem. Poza tym obróbka bardzo przyjemna.
Wiejo- kobieta chwyciła starszą panią za rękaw bo ta weszła na wysoki stopień wejścia do budynku. Odnośnie zwózki kartonu to tam się to jeszcze opłaca, bo u nas już nie (i nikt nie wie dlaczego)!
Poniżej dwie foty, pierwsza ukazuje kwiat Kuby, wyglądają na przyszłe koszykarki/siatkarki/szczypiornistki;-) Druga fota z cyklu "kup Pan książkę", zrobiona w trakcie trwania kiermaszu książki.
346.
347.
"Kwiat Kuby" to na razie pączki ;)
Uliczna księgarka bardzo stylowa :)
...bo to kwiat nowej Kuby, zapomniałem dopisać;-)
rocco- nie poznaję Ciebie, przedostatni avatar - nóżki, ten avatar - nóżki...i co Ty masz na nogach, co ;-)
Fotomajkowi pozazdrosciłem ;)
Mam takich więcej i będą się pojawiac sukcesywnie :cool:
Co do samych nóżek, to poprzednie jeszcze można było od biedy uznać za moje ale te? :roll: