Po obróbce PSem wygląda naturalnie :D . Więc chyba można powiedzieć, że zdjęcie jest naturalne. W końcu to o końcowy efekt chodzi.Cytat:
Zamieszczone przez dooomin
Wersja do druku
Po obróbce PSem wygląda naturalnie :D . Więc chyba można powiedzieć, że zdjęcie jest naturalne. W końcu to o końcowy efekt chodzi.Cytat:
Zamieszczone przez dooomin
Rafał, Ty jak czesto zaglądasz na rynek? Pracujesz gdzieś w pobliżu? Bo ja mimo, iż mam bliżej rzadko tam bywam, poprostu mi się nie chce ...
Ps. z jakiej jesteś wiochy? Trochę jeżdzę po podkrakowskich wiochach mierzyć działki i takie tam więc może i w Twojej juz byłem?
Tez mysle ze mur za bardzo odciaga uwage, rosprasza
Nie bywam tak często na rynku jakby to wynikało z moich zdjęć. I nie poświęcam fotografowaniu aż takiej ilości czasu jak sugerował Kisi :-). Po prostu jestem wydajny jak stachanowiec ;) . Z jednego wypadu w miasto (najczęściej niedzielnego) przynoszę kilkanaście fot (czasem więcej), które warte są moim zdaniem pokazania ludziom.Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
A mieszkam na prawdziwej wsi, nie jakimś nowobogackim osiedlu pod miastem. Postawiłem chałupę między domami rolników (sąsiedzi mają stodoły, kury, krowy, świnie). Do krakowskiego rynku mam tylko 13 kilometrów - Kraków jest w gruncie rzeczy małym miastem. Nazwę wiochy wyślę Ci na priv. Jak będziesz coś mierzył w okolicy to zapraszam.
Klient nasz pan ;) . Oto wersja ze zgaszonym murem:Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
348a
No, teraz lepiej, lepiej :) Zdjecie (oba) bardzo dobre pod wzgledem tego, co jest w kadzre :) Dynamiczne.
Pzdr
Woznica
Jeszcze jedna fota z ostatniej soboty:
349
Woźnica co?Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Ma dynamike w sobie
Co do ostatniej foty to cos krzywa