Ostatnia ciekawa, Luzaki po pracy, po udanym biznesie.
Dla mnie gdyby trochej bliżej. Ruskich to chyba u nas na Świebodzkim mało?Pozdrawiam
Wersja do druku
Ostatnia ciekawa, Luzaki po pracy, po udanym biznesie.
Dla mnie gdyby trochej bliżej. Ruskich to chyba u nas na Świebodzkim mało?Pozdrawiam
"Ruskich" i owszem jak na lekarstwo, ale coraz więcej śniadoskórych cyganów , chyba. Bliższe ujęcia owszem miałem, lecz w tym najwięcej się dzieje.
a'propos wyżej wspomnianej cyganerii
Gućći pani kupi Gućći
Niezły "chłyt mattetindowi"* i/ale czasami działa:)
Najgorzej to się zatrzymać i nawiązać kontakt wzrokowy, bo wtedy jest już 70:30 dla Nich:)
* przyznaję, iz Agapiet przypomniała mi ten tekst a ostatnio oglądłem na UTube;-)
Dobre miejsce na zdjęcia, uwielbiam targowiska jako zjawisko socjologiczne :-))
Swojego czasu kupiłam sobie 5 roleksów za całe 10 dolarów!!! ;-)
dzięki za odwiedziny. Następna
Ostatnie skąś znajome. ON teraz wyglada o wiele lepiej niż jeszcze kilka miesięcy temu. Rozumiem, że wrzuca śmiec do kubła, a nie w nim szuka czegoś ;-)
99 pamiętam z OlyRulez, nie pamiętam czy na nie głosowałem, ale z pewnością zatrzymało mnie na chwilę.
Bardzo podoba mi się ostatnie. Oglądając mam wrażenie, że między panem po prawej, a grupą po lewej ktoś postawił niewidzialną ścianę.
100 - świetnie uchwycona scena, dużo się dzieje, doskonałe kolory.
101 - równie świetnie uchwycone, masz oko.
Udało Ci się na 101. złapać :).
Dobrze, że zdjęcie jest monochromatyczne.
Inaczej kolory "piękne" byłoby widać wokół śmietnika.
Smutna rzeczywistość.
BTW
Radlakos natrafiam na większość Twoich fot na ulicach Skargi i Kołłątaja?
W okolicy tejże mieszkasz czy tam można rzec "złota żyła" dla fotek ?? :D
Mieszkałem kiedyś na Kościuszki ( dom rodzinny ;) ). Po Kołłątaja i okolicach często się błąkam, ale stwierdzenie , że większość moich fot pochodzi z tamtych okolic to przesada ;)
Za żyłę złota uważam natomiast targowisko na Świebodzkim - możesz spokojnie siekać bez spoglądania w wizjer, a fanfary murowane :wink::):)
następna, dzięki za komentarze
Kiedyś były dzieci z dworca Zoo. Mam nadzieję, że te pójdą inną drogą.
Dzieci z Dworca Świebodzkiego
Udana seria ujęta w ciekawy tytuł- pomysłowo. Ciekawe ujęcia. Fotki oddają częściowo klimat tego zjawiska. Ostatnie (106) to już jak Bejrut albo Zachodni Brzeg Jordanu ;-)
Dwa ostatnie super! Dziewczynka z lupą - samo życie - dzieci to dzieci, zawsze znajdą sobie fajną zabawę niezależnie od miejsca i okoliczności.
A ostatnie, jak napisał Bit - skojarzenia z innym światem.
Bardzo mi się spodobało 101. Świetny jest ta kompozycja.
Dobra seria z dzieciakami. Przejmująca.
Bardzo udane ostatnie zdjęcia. Podoba mi się dziewczynka podpalająca papier szkłem powiększającym. Też się tak bawiłem jako dzieciak. Nasza ulubiona zabawa z chłopakami - przypalanie mrówek. :roll: Dzieci bywają okrutne...
Mnie też się bardzo podoba 101.
Świetne zdjęcia. Bardziej podobają mi się kolorowe - ładnie "tłumisz" barwy.
Znakomite - naprawdę - jest 104: dynamika, kadrowanie. Ech, co ja będę gadał - ostatnie foty są przebojowe, wszystkie, bez wyjątku.
Za przedmówcami. Ostatnie zdjęcia naprawdę robią wrażenie. Szacunek!
heh, nieco się zarumieniłem , dzięki pikne. Skojarzenia z innym światem są jak najbardziej na miejscu. Wrocław ma dużo tego rodzaju " enklaw". Mam nadzieję, że wraz z Bit'em uda nam sie te miejsca jakoś składnie udokumentować :wink: No chyba, że któraś/yś z wrocławianek/ ów się przyłączy.
Dobre zdjęcia, serio. Nie pierwszy raz. I nie rumienić się tylko robić następne :]
A co do poznawania Wrocławia od drugiej strony to bym się chętnie przyłączył! Oczywiście raczej podczas roku akademickiego, choć w wakacje tez pare razy zawitam w festung breslau... Jakby co to się odezwę na PM.
105, 106 naprawdę świetnie złapane!
Ładnie, ładnie, bardzo ładnie!
Ujęcie, kadr, światełko - pomimo dużej rozpiętości, bardzo mi się podoba :).
Ostatnie super światełko, bardzo sie podoba.
Co do Wałbrzycha to mieszkałem tu od urodzenia do 98r. Teraz pracuje tutaj a mieszkam w małej miejscowosci 10 km od Wałbrzycha. Co do potencjału hmmm, czy ja wiem, mówiąc szczerze nie widze tu nic ciekawego poza pozostałościami po kopalniach.
A z aparatem chodzic sie nie boje, jeszcze nigdy nikt mnie tu nie zaczepił.
Świetne zdjęcie. Bardzo mi się podoba. Światło pięknie podkreśla zapasy ze skałą.
Ostatnie wspinaczkowe bardzo mi się widzi. Ogólnie bardzo lubię Twój wątek. Tak trzymać!
Ostatnie super!!
Ostatnia fajowa fotka. Tytaniczne zmagania. Dla mnie ciut za bardzo rozjaśnione.Pozdrawiam
fajne zdjęcie..podoba mi się...jednak wolałbym większy kontrast
dzięki za odwiedziny. Co do zakresu tonalnego, próbowałem po waszych postach podciągnąć kontrast i zdecydowanie obstaję przy swoim. Za dużo szczegółów mi inie . Chyba, że mam coś nie tak z monitorem, ale nie skarżyłem się na niego do tej pory.
Skoro podobała się tamta to wklejam ciąg dalszy i obiecuję, że następnym razem, dla odmulenia wkleję coś z zupełnie innej beczki - mianowicie foty z mojego dwudniowego pobytu nad polskim morzem :wink:
wow, niezłe - ostatnie bardzo pierwsza klasa ! wszystkie trzymają poziom
pzdr
Podoba mi się seria. Wolałbym jednak mocniejszy kontrast. Ale rozumiem Twoje podejście - jest szkoła falenicka i otwocka.
ja również lekko większy kontraścik wolę ale i tak się podoba cała seria.
Noo, świetna seria :)
Kadry dynamiczne, emocje grają na twarzy, widać wysiłek i zmeczenia wspinacza.