Jak ja dawno mgły nie widziałem. Przyjemnie popatrzeć, pierwsze (139) bardzo mi się podoba
Wersja do druku
Jak ja dawno mgły nie widziałem. Przyjemnie popatrzeć, pierwsze (139) bardzo mi się podoba
Mgliste super :)
Mgły świetne :mrgreen:, ale jakbyś dołożył tam jeszcze śniegu, byłbym szczęśliwy. :mrgreen:
Wislica,Ponidzie....zazdroszcze Ci...Ale kiedys tam wpadne.
mnie podoba się 140.
Tak - 140 z potencjałem.
Ostatnimi czasy bardzo polubiłem nadnidziańskie klimaty. Foty się podobają.
Dzięki, trochę żałuję że wędkarz, rowerzysta spojrzał w obiektyw w momencie robienia zdjęcia, co zauważyłem dopiero w domu na monitorze. kon , Karol zapraszam nad Nidę.:) 143.Załącznik 154337 144.Załącznik 154338 145. Załącznik 154340 146. Załącznik 154341 147.Załącznik 154342
Świetne. :grin:
Super.
Piekna bajka..
139 jest dobre, inne też ale to jest świetne .
Bardzo dobra seria, dwa ostatnie super. Szczególnie panorama mi podchodzi. Brawo!
Ekstra 147, 146, 143 :grin:
Nida. Kiedyś bardzo dawno zdarzało mi się bywać na organizowanym tam przez Polski Związek Kajakowy wiosennym spływie kajakowym.
O ile pamiętam to przez Motkowice - Pińczów - Chroberz... No może nie ta kolejność. :grin:
Na ogół w marcu, na podwyższonym niekiedy stanie wody. Woda lodowata, czasem śnieg...... Ech to byli czasy.
A aparatu foto niet.:???: A widoki z perspektywy dzikiej rzeki - wspaniałe.
Aparatu niet bo: zapomniałeś, nie posiadałeś, nie zabrałeś bo się bałeś, że utonie, czy jeszcze ich nie wynaleziono? Podkreśl właściwe :-)
Aparatu nie było, ale ważne że wspomnienia miłe, pomimo że w marcu- podziwiam :grin:. Nida nadal jest piękną rzeką, kajaków na niej coraz więcej. Dzięki wszystkim za odwiedziny. Dziś jeszcze wstawiam dwa zdjęcia z Bazyliką w Wiślicy:148.Załącznik 154406149.Załącznik 154407
Seba,zakupilem odpowiednie mapy....Wislice pamietam jak przez mgle..Bede tam.
Mgliste jak zawsze ekstra. :mrgreen:
ciekawe wrzutki
moją uwagę skupiło 143 i 149
Dzięki, cieszę się bardzo że się spodobało. :grin: Super, do zobaczenia nad Nidą: Załącznik 154507 i Wiślicy Załącznik 154508
Kiedyś w N. Korczynie w nocy złowiłem suma w Nidzie, miał ze 40cm. Potwór :grin:
Puściłem wolno. Mam nadzieję , że teraz dorasta do 2m:grin:
Dwa lata temu, jakiś potwór połamał koledze wędkę na Nidzie. :mrgreen: Może to ten twój.
Cześć,
dużo przyjemnych, ale zatrzymałem się na dłużej przy 146, mimo badyla irytującego na pierwszym planie
Miła mi fota, chyba dzięki takiemu spokojowi i tajemniczości jednocześnie płynącej z kadru.
pozdrawiam,
Jak co roku, jesienią resetowałem mózgownicę w Bieszczadach:wink: . Akurat pod koniec Września, o czym wszyscy na forum wiedzą:grin: , miało miejsce zaćmienie księżyca. Wrzucę więc na początek bieszczadzki, z lekka zaćmiony Księżyc: 150.Załącznik 158872151.Załącznik 158873 152.Załącznik 158874 153.Załącznik 158876 i może zachód przed zaćmieniem 154.Załącznik 158875 oraz poranek, gdy Księżyc skrył się już za chmurami 155.Załącznik 158864
Resetuj się częściej. :D
I to jest dobry pomysł. :grin: Tak czasem to wyglądało:Załącznik 159013 to moja :wink: "chata", fotel relaksacyjny, kawa w kubku w truskaweczki i relaks. :mrgreen: Gdy pogoda nie sprzyjała zdobywaniu szczytów, szwendałem się po dolinach w których można trafić na ładne potocki. Hulski niedaleko ruin młyna: 156. Załącznik 159010 157. Załącznik 159011 Ruiny młyna w Hulskiem 158. Załącznik 159012 A to potok w Zatwarnicy, również miejsce gdzie przed wojną stał młyn. 159.Załącznik 159014 160.Załącznik 159015
Lubię takie, chciało by się częściej :)
Lekko zazdroszcze.
Co było napisane na reszcie ściany? :D Przeczytałam tylko, że "drewno tylko do rzeźbienia" :)
Załącznik 159261 Napis na ścianie dla bufetowej. :) Dzięki wszystkim za odwiedziny.
Skoro dla Bufetowej, to nie będę czytał, nie wypada. :roll: :cry:
I dla każdego, lubiącego tajemnicze napisy :wink: na starych ścianach. Dla Ciebie henry1 też oczywiście. :)